Metrówka wygląda zajebiście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawda jest taka że ajfony to fajne urządzenia. Jedyne co w nich jest chujowego to cena. Są zupełnie z kosmosu. 400-500zł za starego Iphone 3G z aparatem 2mpix czy coś to porażka, nie wiem za co płacę, za całkiem ciekawy OS i jabłuszko na obudowie? Albo taki iphone 5 jest już całkiem ok pod względem sprzętu ale rewelacji tez nie ma. Np jest on droższy niż moje auto którym tłukę się jak pojebany kilka lat.
Pewnie znajdzie się jakiś fan apple który powie że jestem biednym hejtem... owszem, nie przelewa się ale takiego gówna w takiej cenie w życiu nie kupie.
Pewnie znajdzie się jakiś fan apple który powie że jestem biednym hejtem... owszem, nie przelewa się ale takiego gówna w takiej cenie w życiu nie kupie.
Xayan napisał/a:
RAMu jest 1GB, nie sądzę, aby to było mało. To, że LTE działa w kilku państwach to nie wina Apple'a tylko operatorów.
Faktycznie, aparat jest jednak ten sam, coś mi się pomyliło. Ale za to zmieniono przednią kamerkę na FaceTime HD (720p).
A co mogli dodać, aby było już według ciebie "coś"?
Metrówkę
Telefon jest telefon, używam Samsunga. Jeśli chodzi o IPhone'a jest to porzadny telefon porównywalny z konkurencja, wszystko zalezy od upodobań. Cena a wartość to dwie różne rzeczy, wystarczy odrobinę pomyśleć i wybrać to co najkorzystniejsze i potrzebne dla kupującego. Staph Hejtin' please.
barteklol napisał/a:
Telefon jest telefon, używam Samsunga. Jeśli chodzi o IPhone'a jest to porzadny telefon porównywalny z konkurencja, wszystko zalezy od upodobań. Cena a wartość to dwie różne rzeczy, wystarczy odrobinę pomyśleć i wybrać to co najkorzystniejsze i potrzebne dla kupującego. Staph Hejtin' please.
Brawo dla tego pana, jeden z rozsądniejszych tutaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów