Nie od dziś wiadomo, że amerykanom się pierdzieli w głowach i wymyślają choy wie co, żeby nabić wyświetlenia na yt. Ten koleś przeszedł samego siebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
On stracił 6000zł na te srajfony żeby dowiedzieć się co się stanie ja bez wydawania kasy już wiedziałem.
JAk mnie to pedalstwo już wkurwia, no co tam było takiego scarry ? Chyba fakt nachylania się nad tym kołem i możliwość przyjęcia bolca od jednego z tych pedałów co się tam miotają
Doskonałe zamienniki ! Przecież sprzęt iPhone NIE służy do rozmów, nie dajcie się zwieść
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
@Szajba_Man dlaczego krzyczysz że masz w dupie, skoro nie masz? Ewidentnie zżera Cię jakiś rodzaj zazdrości. Jakiś typ ma hajs, nudzi mu się i wpadł na pomysł żeby zastąpić klocki hamulcowe iphonem, to czemu kurwa nie?
Wyjedziesz z tej biednej polszy to zrozumiesz, jak się żyje w pierwszym świecie.
mowicie bez sensu... ale tez bym chcial sobie oplacic mieszkanie zyc spokojnie caly miesiac za wyplate plus niszczyc z nudow takie gadzety... w polsce dla relaxu kupujesz rower w tesco za 500zl bo to przeciez juz super drogi i jezdzic nim raz w roku bo sil nie ma na wiecej i uwazasz ze to hobby a tam ludzie sobie skladaja auta z silnikami od 5l w gore i budzet rodziny nie zostaje szarpniety przy tym...
Zgodzę się, że od dobrobytu pierdoli się w głowach, ludzie tracą instynkt samozachowawczy i durnieją, ale warto zauważyć, że my jesteśmy pierdolonymi murzynami europy, a z amerykańskich czarnuchów tak się podśmieCHUJEcie na tym portalu. W Polsce za obiad w KFC płaci się ok. 25zł-30zł i ludzie chodzą tam kurwa świętować, a w USA to najtańszy shit dla plebsu. W USA gosciu kupuje sobie za 800 dolarow cztery takie iphone'y i ma wyjebane, a wy tyracie 1,5 miesiąca na jeden taki telefon. Przywykliscie do zycia jak robaki i niepewnosci jutra, podczas gdy w normalnym, cywylizowanym kraju bierzesz sobie dom i samochod na zajebiscie nisko oprocentowany kredyt i cieszysz sie zyciem. iPhone to Stanach telefon dla kazdego, a w Polsce to kurwa synonim luksusu. Nie ma się z czego śmiać.
ten idiota uzywa recznego bo sie boi i jeszcze to daje do neta, ja pierdole co za lamusiarstwo
boi się o swoje życie przy prędkości 64 km/h w kasku, zbroi i z poduszkami powietrznymi dobry kozak
i dobrze. przecież apple to gówno. gdybym dostał do ręki takie cuś to też bym rozjechal. może nie tak szybko i nie takim wozem ale takim.. passeratim? owszem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów