Nie od dziś wiadomo, że amerykanom się pierdzieli w głowach i wymyślają choy wie co, żeby nabić wyświetlenia na yt. Ten koleś przeszedł samego siebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
najlepsze w porszakach 2000-2002 jest to że nie da się wnętrza odróżnić od wnętrza Daewoo Lanos
No i jak widać ten telefon się zupełnie do niczego nie nadaje
A Nokia 3310 roztopiłaby na miejscu tych jabłek tarcze hamulcowe
A Nokia 3310 roztopiłaby na miejscu tych jabłek tarcze hamulcowe
Oglądać śmiało od 3:00, wcześniej tylko bełkot.
Co tam się mogło stać? srajfony by wypadły? No przecież są jeszcze tylne hamulce i ręczny a oni 200 nie jechali... Nawet jak by kurwa w ogóle nie mieli hamulców to na takiej pustej drodze gdzie na około nasypy mogli by siębezpiecznie zatrzymać.
Kurwa Amerykanie....
O samym pomyśle się nawet nie wypowiadam bo to trzeba być chyba Amerykaninem aby na to wpasć.
Co tam się mogło stać? srajfony by wypadły? No przecież są jeszcze tylne hamulce i ręczny a oni 200 nie jechali... Nawet jak by kurwa w ogóle nie mieli hamulców to na takiej pustej drodze gdzie na około nasypy mogli by siębezpiecznie zatrzymać.
Kurwa Amerykanie....
O samym pomyśle się nawet nie wypowiadam bo to trzeba być chyba Amerykaninem aby na to wpasć.
Właśnie tak kończy się zmiana podstawy programowej, no bo "na co mi fizyka" ... nie przyda mi się w życiu, jakieś tarcie, ciepło i te sprawy.... ŁOO KURWA dziś sprawdzimy czy da się ajfonem zastąpić klocki hamulcowe!
A idioci jak zwykle mają ból dupy o to, co ktoś robi z rzeczami kupionymi za swoje pieniądze
Hacerking napisał/a:
A idioci jak zwykle mają ból dupy o to, co ktoś robi z rzeczami kupionymi za swoje pieniądze
Co Ty pierdolisz?!
Gdzieś mam tego Iphone'a! Chodzi o bezsens tego "eksperymentu"!
Czego oni się spodziewali? Że plastikowy telefon wyhamuje samochód na dystansie iluś tam metrów który waży w okolicach tony? Czy tego że Iphone wytrzyma to tarcie? Niech sobie i miliard tego kupią i robią z tym co chcą, nie zazdroszczę im ale nie wiem na chuj się tym ekscytować!
Sranie w banie, Lanos ma zupełnie inną łapę od ręcznego, stacyjkę po innej stronie kierownicy oraz inaczej tapicerowane boczki.
jak by to byla nokia to by ich katapultowalo przy hamowaniu.
"Oł maj gosz, its łorks..." i kogo to kurwa obchodzi?!
nie rozumiem tego całego podniecania się ifonami w USA... przecież za tamtejszą minimalną (ok 1200-1400 $ - zależy od stanu) można takich ifonów kupić prawie 3 nówki sztuki podczas premiery... Prędzej bym zrozumiał Polaków robiących takie filmiki bo w Polsce ceny ifonów 2x wyższe a zarobki 4x niższe.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów