📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Makumba mnie rozjebał
Nie dość, że im czerwony krzyż daje żarcie to wciąż mało. Umarł by z głodu jakby nie miał noża.
Nie dość, że im czerwony krzyż daje żarcie to wciąż mało. Umarł by z głodu jakby nie miał noża.
Mimo to potrafi zrobić idiotów z białych geniuszy przed komputerami.
Nikt nie będzie mu mówił jak ma żyć czy jak ma otwierać puchę.
Velture napisał/a:
Bez białego murzyn sie gubi
To fakt. U siebie w Afryce dalej robią domki z gówna, a w złym świecie białego człowieka, mogą być nawet prezydentami USA, a więc praktycznie rządzić światem.
No kurwa w ogóle nie fejk. Akurat nagrywali jak puszkę otwierał.
Velture - jeżeli jesteś biały (to o niskim IQ) - to mi jako prawdziwemu białemu wstyd, że taki fejk tu wrzuciłeś i jeszcze się tym jarasz...
Ostatnio oglądałem reportaż o tym słoniu o którym kiedyś to wspomniałem, w skrócie niszczył im uprawy itp, a w akcie zemsty zabili szamana bo to niby jego słoń. Ale nie o tym.
W pewnej wiosce słonie wdzierają się na tereny uprawne i rozmowa rolnika z ochroną parku narodowego (chyba jakimś Brytyjczykiem), nagle zeszło na temat płotu pod napięciem i tekst w stylu "gdyby europejczycy nam pomogli to nie było by problemu"
Kurtyna.
W pewnej wiosce słonie wdzierają się na tereny uprawne i rozmowa rolnika z ochroną parku narodowego (chyba jakimś Brytyjczykiem), nagle zeszło na temat płotu pod napięciem i tekst w stylu "gdyby europejczycy nam pomogli to nie było by problemu"
Kurtyna.
niby śmieszne...
ale czy wy w swoim życiu nigdy nie przeoczyliście jakiejś podstawowej rzeczy?
śmieszne. aczkolwiek, trzeba pomyśleć, że po prostu był głodny po pracy i nie pomyślał ze moze być zawleczka do otwierania
ale czy wy w swoim życiu nigdy nie przeoczyliście jakiejś podstawowej rzeczy?
śmieszne. aczkolwiek, trzeba pomyśleć, że po prostu był głodny po pracy i nie pomyślał ze moze być zawleczka do otwierania
Może nie fejk, ale kurwa, nie potrafię zliczyć ile razy mi się ta zawleczka urwała i musiałem się wspomóc jakimś narzędziem.
Na filmie takowej nie ma, więc można wyjść z założenia, że się urwała.
Jakubbb napisał/a:
trzeba pomyśleć, że po prostu był głodny po pracy i nie pomyślał ze moze być zawleczka do otwierania
TB303 napisał/a:
Spójrz na denko puszki jak ją odwraca
daerragh napisał/a:
No kurwa w ogóle nie fejk. Akurat nagrywali jak puszkę otwierał.
Nie rozumiesz znaczenia słowa fejk. To nie fejk, bo film jest prawdziwy ale ustawka a to różnica.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów