📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
B-52 Stratofortress oblatany 1952, amerykanie planują służbę przynajmniej do 2040... Deal with it!
Oślepiający blask demokracji.
brawo Amerykanie, co zburzyliście szpital czy szkołę?
zgliszcza kurwa zostawią zanim się uporają z ISIS, radykalnymi, umiarkowanymi, Kurdami, FSA, syryjską armią rządową, iracką armią rządową, Ruskimi, Turkami, CIA, plemieniem tutsi, piratami z Nibylandii i kto tam kurwa jeszcze walczy....
zgliszcza kurwa zostawią zanim się uporają z ISIS, radykalnymi, umiarkowanymi, Kurdami, FSA, syryjską armią rządową, iracką armią rządową, Ruskimi, Turkami, CIA, plemieniem tutsi, piratami z Nibylandii i kto tam kurwa jeszcze walczy....
nowynick napisał/a:
brawo Amerykanie, co zburzyliście szpital czy szkołę?
Haha. Tak naprawdę tam wojuje jedynie Izrael. Reszta jest bez znaczenia.
Leci B-52
Pod skrzydłami bomby ma
A ciapaki się nie dają
Kamieniami nawalają
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Pod skrzydłami bomby ma
A ciapaki się nie dają
Kamieniami nawalają
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
zniszczyli pol kraju i teraz sie dziwia ze dzicz tu przyjezdza.
Dla mnie bomba
Prosta taktyka. Zrównać kraj z ziemią a jak już nic nie zostanie to zaorać i zwieźć nową ludność. Tak samo Palestyna, Serbia Korea, Wietnam, Afganistan.
Pamiętajcie, że wszystko to przez ropę, a raczej hajs, który z niej płynie. Kto ma ropę ten ma hajs. Kto chce hajs zrobi wszystko żeby mieć kontrolę nad ropą. Zdestabilizuje region, pod pretekstem działań anty-atomowych zniszczy kraj i Kadafiego, który trzymał mocna ręką tych wszystkich imigrantów, którzy dziś cisną do Niemiec, Francji czy UK. W ich ojczyźnie było im dobrze, ale gdy USA zaczęły się plątać wszystko o kant rozbić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów