18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Według Bahrama Afszarzadeg szefa Irańskiego Komitetu Olimpijskiego, logo przyszłorocznych igrzysk w Londynie zbyt bardzo przypomina słowo Syjon(ang. ZION), które według niego jest symbolem syjonizmu,a przez to jest ono ksenofobiczne i rasistowskie. Afszarzadeg uznał, że nie jest to przypadek, a celowe dzieło Żydów pracujących przy wyborze loga. W 2007 roku organizacje żydowskie apelowały o zmianę loga ponieważ… według nich przypomina ono symbol niemieckich oddziałów SS z II wojny światowej. Według twórców logo ma być ukłonem w stronę writerów (osób robiących graffiti) .
narodowcy.net/iran-chce-bojkotowac-olimpiade-w-londynie/2011/03/02/
Zgłoś
n................1 2011-03-02, 15:33 46
mi to przypomina laskę obciągającą kolesiowi bez głowy
Zgłoś
BongMan 2011-03-02, 15:35
@up no, rzeczywiście

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
androgenius 2011-03-02, 16:06
no kurwa, już im się w pizdach powierciło

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
kowal77 2011-03-02, 21:43 2
@name01

Zjebałeś, teraz jeszcze się przyczepią organizacje feministyczne. >.>
Zgłoś
q................a 2011-03-02, 22:42
To mi przypomina rozbryzgane gówno na łbie Bahrama Afszarzadego...
Zgłoś
LxDead 2011-03-02, 23:45
a mi kolesia gwalcacego psa

Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
Zgłoś
rudolfiak 2011-03-05, 3:04
Brak irańskich sportowców będzie wielką stratą dla świata sportu.
Zgłoś
W 2011-03-27, 20:15 5
trochę kogoś poniosło dopatrywanie się wszędzie spisków:
Zgłoś
chmielu666 2011-06-03, 23:11
Nawet gdyby to były litery to w tym logu pierwsze jest Z a drugie O

I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid - and then I ran some more
Zgłoś
R................r 2011-07-16, 3:14
Niech żyje propaganda!
Zgłoś
krishna 2011-08-28, 0:57
Strona, z której pochodzi artykuł mówi sama za siebie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów