Rzekomo z powodu znieważania Persów w ich własnych kraju przez nielegalnych imigrantów z Afganistanu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Rzekomo z powodu znieważania Persów w ich własnych kraju przez nielegalnych imigrantów z Afganistanu...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak Arabom kończą się do mordowania Amerykanie, Żydzi czy Europejczycy to się biorą za łby. Jako że jednak tych pierwszych jest u nich mniej to najczęściej leją się między sobą. A to inny odłam Islamu, rząd się nie podoba, za mało radykalni, inny watażka chce objąć władzę itd.
PolskaSkarpetka napisał/a:
Jak Arabom kończą się do mordowania Amerykanie, Żydzi czy Europejczycy to się biorą za łby. Jako że jednak tych pierwszych jest u nich mniej to najczęściej leją się między sobą. A to inny odłam Islamu, rząd się nie podoba, za mało radykalni, inny watażka chce objąć władzę itd.
Co do zasady tak, z tym że Irańczycy ani Afgańczycy nie są Arabami.
JamPawel napisał/a:
Co do zasady tak, z tym że Irańczycy ani Afgańczycy nie są Arabami.
No tak prawidłowo powinienem napisać Muzułmanie., racja.
przeczytałem "irlandczyk" ale jak włączyłem dźwięk to cos mi tu nie pasowało
Fajnie byloby tak moc zrezygnowac z brudasowej ropy i postawic wszedzie mur. Niech sie tam sami tluka miedzy soba. Niestety, ale narazie nie mamy atomowej alternatywy wobec ropy.
Można? Można
Ta strona zamieniła się w hub filmów z innych, rzadko coś fajnego tutaj trafia, równie dobrze można by zmienić ją na inną, gdzie serwery szybciej ładują filmy, u was to jest dramat, byle film, byle jakość i czasem zwyczajnie to nie idzie. Żal jak rozjebaliście sadola w ogóle nie dbając o content, co zresztą widać w ilości piw, kiedyś tematy miały po 500-600, nawet i 2k i więcej i top komenty po kilkaset, dzisiaj tematy osiągają w porywach 200-300, bo zwyczajnie strona zalewana jest przez atencjuszy, którzy ścigają się, kto pierwszy doda filmik, który pojawi się na TAKICH samych stronkach jak sadol. Nawet nie chce się tego odtwarzać i dawać piwa, twórców contentu wyjebaliście do działów poza główną, a główna to filmik za filmikiem, kaotic, liveleak i inne, wyścigi i odświeżanie, może coś nowego już się tam pojawiło...
c'nie?
c'nie?
KosmatyHui napisał/a:
Fajnie byloby tak moc zrezygnowac z brudasowej ropy i postawic wszedzie mur. Niech sie tam sami tluka miedzy soba. Niestety, ale narazie nie mamy atomowej alternatywy wobec ropy.
A kacapski sponsoring partii politycznych działa, np. w Deutchlandzie. A i w Polandii skutecznie to zablokowali.
Kurwa, zo za dzicz. Z dnia na dzień jestem przerażony. Moi sąsiedzi z lewa, prawa, na przeciwko - wszyscy ciemni, brodaci, a baby poowijane. W dodatku wpuszczają jeszcze więcej tego tałatajstwa z południa zza morza Śródziemnego.
Myślałem, że to lament kononowicza... Zabrakło tylko łeech, łeeech, chrum chruuuum i Major wróóćć!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów