...podejrzanemu o zabójstwo delikwentowi. Teraz w pierdlu będzie kulawy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Co ten czarny kamerzysta krzyczy pod koniec? Może ktoś przetłumaczyć?
pro_avenger napisał/a:
Co ten czarny kamerzysta krzyczy? Może ktoś przetłumaczyć?
Już ci tłumaczę:
-Allah jest wielki
-Allah jest wspaniały
-Lubię dymać kozy
Jesse.Pinkman napisał/a:
Już ci tłumaczę:
-Allah jest wielki
-Allah jest wspaniały
-Lubię dymać kozy
Pomylić Irańczyków z kozojebcami to jak Polaków z kacapami.
To jest ciekawe czemu tam policja potrafi strzelać napastnikowi w nogi by nie zabić a np. w usaraelu strzelają od razu by zabić a ewidentnie napastnik podbiegał i był blisko i jakoś się dało strzelać i nie zabić. Widziałem dużo filmików z usaraelu jak stary dziadek około 70 z nożem w ręku powolutku się wlókł a te tępe hamburgery w niego strzelają cały magazynek obsrańce jebane. Przecież taki młody, silny hamburgerowy policjant mógł do takiego dziadka szybko podejść od tyłu i mu to zabrać (nóż).
som ar dobdzi że tylko w noga
Mzimu napisał/a:
Pomylić Irańczyków z kozojebcami to jak Polaków z kacapami.
Nie wszystkich
Wciąż tam żyją Persowie , którzy uważają, że zostali najechani i są rządzeni przez muzułmanów (czyli wg standardów Sadola kozojebców)
Elegancka zagrywka, pierw w kopyta strzelane pozniej w powietrze. Tak trzymac
SLOVAN napisał/a:
To jest ciekawe czemu tam policja potrafi strzelać napastnikowi w nogi by nie zabić a np. w usaraelu strzelają od razu by zabić a ewidentnie napastnik podbiegał i był blisko i jakoś się dało strzelać i nie zabić. Widziałem dużo filmików z usaraelu jak stary dziadek około 70 z nożem w ręku powolutku się wlókł a te tępe hamburgery w niego strzelają cały magazynek obsrańce jebane. Przecież taki młody, silny hamburgerowy policjant mógł do takiego dziadka szybko podejść od tyłu i mu to zabrać (nóż).
Z kolei normalny by się poddał widząc zgraję celujących do niego pączkojadów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów