Irlandia wybucha protestami w sprawie imigracji. Wszystko w ramach planu WEF 2030. Kiedy skończy się ta bzdura?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Protestują przeciw czarnym a tak na prawdę pierwsi oberwą Polacy
Dokładnie tak będzie, bo Polaków jest tam dużo więcej i od zawsze byliśmy wrzodem na dupie dla irlandzkiej narodowej prawicy. Jeżdżę tam regularnie i bawi mnie jak polaczki z Irlandii jeszcze temu kibicują, bo im się wydaje, że jak przyjechali wcześniej to więcej im się należy i Irole ich nie ruszą. No to się zdziwią. Zapomnieli, jak jeszcze 15-20 lat temu takie same patusy biły Polaków?
Dokładnie tak będzie, bo Polaków jest tam dużo więcej i od zawsze byliśmy wrzodem na dupie dla irlandzkiej narodowej prawicy. Jeżdżę tam regularnie i bawi mnie jak polaczki z Irlandii jeszcze temu kibicują, bo im się wydaje, że jak przyjechali wcześniej to więcej im się należy i Irole ich nie ruszą. No to się zdziwią. Zapomnieli, jak jeszcze 15-20 lat temu takie same patusy biły Polaków?
Jedynym wrzodem to jesteś ty !!!
Uświadom to sobie, a ''polaczki '' to tak do swojej matki i ojca możesz mówić, nie do Nas !
Ha tfu !
Czyli popierasz patusów tylko dlatego że urodzili się w tym samym kraju co ty?Jedynym wrzodem to jesteś ty !!!
Uświadom to sobie, a ''polaczki '' to tak do swojej matki i ojca możesz mówić, nie do Nas !
Ha tfu !
Ja jestem za niech wracają i tyle każda nacja ma swoją ojczyznę i niech tam siedzi a nie kurwa się rozpierzcha jak karaluchy po tym świecie .... Siedzę na dupie i buduje tą smutną ojczyznę jak wielu z was.... Wolę być u siebie niż gdzieś gdzie mnie nie chcą.... I uwaga nie jestem ich ... I nigdy nie będę ich...
Ja jestem za niech wracają i tyle każda nacja ma swoją ojczyznę i niech tam siedzi a nie kurwa się rozpierzcha jak karaluchy po tym świecie .... Siedzę na dupie i buduje tą smutną ojczyznę jak wielu z was.... Wolę być u siebie niż gdzieś gdzie mnie nie chcą.... I uwaga nie jestem ich ... I nigdy nie będę ich...
Akurat Irlandczycy to najbardziej rozjebana po świecie nacja, więc takie protesty u nich to szczyt hipokryzji. Za granicą jest ich więcej niż w kraju. A ci co protestują, to największe życiowe pizdy, co się boją, że rząd pozabiera im socjal żeby rozdać imigrantom. Zastanawia mnie, kto ich tak podpuszcza, bo normalnie ta warstwa społeczna nie potrafi się organizować.
pierwsza to obóz
jeszcze w czasie budowy (zdjęcie podpierdolone z netu) drugie zdjęcie, to już autorska fotografia apartamentu ustawionego przez protestujących.
A myślisz, że do innych krajów to jadą pracować? XD
na zachodzie zapomogi dostana więcej niż w PL więc bez pracy w PL raczej się nie utrzyma.....i nie myl tego z karynami i sebixami co mają u nas po 800+ i jeszcze inne tego typu zapomogi !
Wrzucam obiecane wcześniej fotki
pierwsza to obóz
jeszcze w czasie budowy (zdjęcie podpierdolone z netu) drugie zdjęcie, to już autorska fotografia apartamentu ustawionego przez protestujących.
Trzeba mieć nieźle najebane w głowie, żeby warować jak jakiś szczur w namiocie skleconym z gówna w środku jakiegoś zadupia. Poziom sekty Sakiewicza albo Ojca Dyrektora.
W PL zasiłek dla bezrobotnych to zupełne grosze, dawane przez krótki czas. Ci co z zasiłków żyją to albo 800+ albo lewe renty "chorobowe" (całe wsie mają takie pozałatwiane).na zachodzie zapomogi dostana więcej niż w PL więc bez pracy w PL raczej się nie utrzyma.....i nie myl tego z karynami i sebixami co mają u nas po 800+ i jeszcze inne tego typu zapomogi !
W Dojczlandzie zaś wieczni bezrobotni żyją sobie całkiem nieźle.
1488
Ciemność! Widzę ciemność. Ciemność widzę...
Do 2014 roku Izrael przyjął dziesiątki tysięcy imigrantów z Afryki. Łatwo znaleźć informacje o tym przez choćby pryzmat tego że właśnie w tym roku demonstrowało tam 30 tys. z nich. Dalej: tam ludność jedynie w 75% stanowią Żydzi. Do tego przyjęli również sporo uchodźców z Ukrainy itd.
Przestań zwyczajnie ćpać treści z ruskich czy tam konfederackich źródeł i poczytaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów