Irlandia wybucha protestami w sprawie imigracji. Wszystko w ramach planu WEF 2030. Kiedy skończy się ta bzdura?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nasi dumni i niezalezni "patrioci", ktorzy niby wierza ze wszedzie jest zle ale do nas to nie dojdzie no bo przeciez po co to komu, dadza sobie wmowic wszystko wiec nasze dni sa rowniez policzone do przyjazdu czarnych lekarzy i inzynierow. Szkoda ze wladza nie wmawia rodakom w tv zeby palneli sobie w leb bo tyo najlepsza obrona przed wirusem.
Nas broni sytuacja ekonomiczna, nie mają po co tu przyjeżdżać chyba ,że kraść.
Nas broni sytuacja ekonomiczna, nie mają po co tu przyjeżdżać chyba ,że kraść.
A myślisz, że do innych krajów to jadą pracować? XD
Damy radę, tylko gaz podpiąć do Auschwitz i prąd do ogrodzenia. Będziemy utylizować 24/24h. Przerobimy wszystko.
Puki co kolego to postawa nas Polaków i nie tylko wygląda tak że to oni wjadą do nas tak jak wjechali już Do Europy i nas będą przerabiać 24/24h. A narazie jesteśmy tylko mocni w pisaniu komentarzy.
Puki
To są rzygi po angielskawemu (!).
;>
Ale ten filmik to co ma sadolowego? Że ktoś protestuje?
Kilka kilometrów ode mnie rząd przygotował gigantyczny plac z dziesiątkami baraków i setkami miejsc niby dla ukraińców ale chuj wie kto tam finalnie trafi. Irlandczycy się postawili i zablokowali wjazd a teraz pilnują niedaleko wyjazdu przez 24 godzinę na dobę. Nawet sobie z palet i plandeki całkiem zgrabny baraczek postawili. Jak będę przejeżdżał to cyknę dla was fotkę. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Może być ciekawie.
Polaków powinni pierwszych wyjebać, to największa mniejszość etniczna. Zabierają pracę, wykupują domy, obciążają służbę zdrowia i system edukacji, a rodowity Irlandczyk cierpi. Ireland for Irish! Może nie mam racji?
Żydzi już zadbali, by dzicy skundlili naszą słodką ojczyznę. A do Izraela nie przyjęli żadnego kolorowego uchodźcy. Dziwne, nie?
Żydzi sprowadzili też miliony dzikich polskich emigrantów do zachodniej Europy żeby skundlili naszą słodką irlandzką, brytyjską albo holenderską ojczyznę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów