📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tusker i wszystko jasne
Złe przymocowanie do gruntu. Przód dobrze zakotwiony, ale tył odleciał...
Słaba przyczepność opon
Słaba przyczepność opon
"The accident happened on the campus of the Astra Zeneca pharmaceutical giant" - zwalą na Covid i dostaną rekompensatę z rządu
ale zrobił skorpiona jebany
twardziel, trzymal do samego konca w kabinie.
Chyba najmniej możliwa pozycja do położenia dźwigu, ale się udało. Czyżby operator przesadzil z ciężarem?
Ten moment kiedy już wiesz że kupa jest w połowie drogi, a jeszcze nie siedzisz na toalecie.
Zakładasz firmę. Dorabiasz się. Kupujesz sprzęt za ciężką kasę. I przychodzi taki kurwa debil fiziol o iq szympansa i ci rozkurwia sprzęt za kilka baniek bo nie jest w stanie nawet nauczyć się instrukcji obsługi.
Wiewór napisał/a:
Zakładasz firmę. Dorabiasz się. Kupujesz sprzęt za ciężką kasę. I przychodzi taki kurwa debil fiziol o iq szympansa i ci rozkurwia sprzęt za kilka baniek bo nie jest w stanie nawet nauczyć się instrukcji obsługi.
I do kogo ty masz pretensje? Zatrudniłes typa który nie ma uprawnień, doświadczenie a to że miał to w CV to raczej powinieneś go stopniowo wrzucac na sprzęt który jest bardziej wymagający. Po drugie mając taki sprzęt warto mieć ubezpieczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów