Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jest właśnie problem białych ludzi że są przyzwyczajeni do zasad a powinni do czarnych ludzi nie mieć zasad i nieważne co zrobił białas że czarnuch go trzyma za nogę, a jakiś białas powinien solidarnie mu pomóc nie ważne czy honorowo czy nie (np. z partyzanta od tyłu czarnucha w łeb). Czarnuchy nie mają zasad i im z tym dobrze, ile razy było już na sadisticu filmiki że czarnuchy solidarnie walczą z białasami/białasem, skaczą po głowach (najczęściej białym). To jest właśnie problem białych ludzi że mają szacunek do zbyt dużej części ludzi na świecie bo ktoś im powiedział że mają mieć szacunek a właśnie powinni być rasistami ponieważ tysiące lat ewolucji zakorzeniło w nas że inna rasa chce nas zazwyczaj pokonać a że jest społeczeństwo i przepisy chroniące to jest jako taki porządek ale jak przychodzi co do czego to widać co wychodzi z czarnych małp. Nie dziwię się że europa wymiera (biali ludzie) skoro coraz więcej ludzi jest "nie wtrącam się bo się boję" i niestety ale społeczeństwo białych ludzi wymiera przez tolerancje, strachliwość i jakieś sztuczne nadmuchane zasady które w ogóle nie mają prawa bytu w naturalnym świecie.
Masz rację, ale to ma głębsze dniu. Kiedyś małpy trzymano w zoo, dzisiaj małpa ma swoje prawa i jest pod ochroną. Co gorsza, małpa gdy zawini, nie jest pociągana do odpowiedzialności - bo prawa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów