Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe, lekarze to czy inżynierowie?
Astro-kurwa-fizycy?
U nich każdy jest lekarzem, fizykiem jądrowym i astroanutą jednocześnie
poza tym te młode brytyjsko-irlandzkie skurwysynki najpewniej słusznie obskoczyli wpierdol, wiedząc jak się zachowują na ulicach i autobusach....
inżynierowie w irlandii? pojebało was? przecież ta zaraza tam już z obywatelstwem chodzi!
poza tym te młode brytyjsko-irlandzkie skurwysynki najpewniej słusznie obskoczyli wpierdol, wiedząc jak się zachowują na ulicach i autobusach....
Ale ze co? Po uzyskaniu obywatelstwa tracą tytuł inżyniera?
Na szczęście, imigranci nie mają oporów żeby im wpierdolić, bo Irol to by tylko stał i pierdolił coś o złych manierach.
Domyślam się, że wpierdol był słuszny. Bywam często w Irlandii i pełno tam rozpuszczonych gówniarzy, którzy lubią robić dym i dopierdalać się do przypadkowych ludzi, niekoniecznie kolorowych. W grupie czują się silni. Kiedyś takie patusy pochodziły z socjalnych osiedli, gdzie od pokoleń żyje się na zasiłku. Ale ostatnio i ci z lepszych rodzin robią to samo. Skutek bezstresowego wychowania.
Na szczęście, imigranci nie mają oporów żeby im wpierdolić, bo Irol to by tylko stał i pierdolił coś o złych manierach.
to dokładnie tak jak i u nas
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów