Parnell Street, Dublin
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Parnell Street, Dublin
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czarnuchy jak nie mają przewagi 5:1 to obsrywają spodnie przed walką z białasami
Małpy razem silne. Jak widać plemienne antagonizmy w stadzie wpływają negatywnie na zdolności bojowe orangutanów
żmij napisał/a:
Orangutany to ty szanuj!
Nic nie mam do "ludzi lasu".
Na sawannie też rosną drzewa
Ich 5 wystarczyło że postawiło się im 3 białych to zaraz długa ..... .....
i właśnie tacy biali ludzie podbili Afrykę. Warto to murzynom przypominać na każdym kroku.
Ajrisze nie dadzą sobie dmuchać w kaszę nikomu, podziwiam ich za za to. My za chwilę będziemy ustępować miejsca w autobusie takim małpom żeby tylko nie podpaść unii. Powoli stajemy sie narodem kurew i głópców.
Nie mogę słuchać jak ten biały wieprz coś pierdoli do tego negroida, niby angielski a jak pisk świni. Powinni we 3 zabutować tego czarnucha a gówno zrobili. Dopóki nie zaczną się polowania na te sprowadzone z afryki zwierzęta, to będą sobie pozwalać. Jak we francji- zaczeły się protesty zółtych kamizelek i szmatogłowi z czarnuchami siedzieli cicho.
Ci Irole to jakieś patusy.
(A ta linia to wypełniacz, bo komentarz był za krótki i serwer nie przyjął. Pojebane ograniczenie.)
(A ta linia to wypełniacz, bo komentarz był za krótki i serwer nie przyjął. Pojebane ograniczenie.)
Aligejtor napisał/a:
Nie mogę słuchać jak ten biały wieprz coś pierdoli do tego negroida, niby angielski a jak pisk świni. Powinni we 3 zabutować tego czarnucha a gówno zrobili. Dopóki nie zaczną się polowania na te sprowadzone z afryki zwierzęta, to będą sobie pozwalać. Jak we francji- zaczeły się protesty zółtych kamizelek i szmatogłowi z czarnuchami siedzieli cicho.
Biały wieprz przynajmniej miał jaja do taktycznego ataku na potomków mieszkańców kolonii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów