Taki tam samolot
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Co w tym nadzwyczajnego ?
Taka kapela jak Iron Maiden może sobie na to pozwolić.
Taka kapela jak Iron Maiden może sobie na to pozwolić.
Z tego co wiem to wokalista często ten samolot pilotuje
Facet realizuje swoją pasję
Facet realizuje swoją pasję
" Bruce uzyskał niedawno wszelkie niezbędne licencje i pozwolenie i został pilotem linii lotniczych Astraeus. Będzie latał Boeingami 737 do Europy, północnej części Afryki i na Bliski Wschód. "
Informacja z 2002 roku
Informacja z 2002 roku
oni są zajebiści nie wożą dupska w limuzynach tylko robią wszystko sami
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Był kilka razy Ed Force One w Polsce i to nie z powodu koncertu Iron Maiden. Linia Astraeus (obecnie nieistniejąca) latała m.in. do Warszawy, Katowic, Krakowa czy Poznania wykonując rejsy dla Fisher Air Polska. Za sterami wówczas siedział Bruce Dickinson.
Co to za model samolotu na wyżej udostępnionym zdjęciu? Nie kojarzę żadnego boeinga który by miał silnik na końcu skrzydła. Proszę mnie uświadomić. (Żadnego samolotu pasażerskiego również nie znam z przypadkiem powyżej)
@Ludomir A co takiego zrobił nasz Lechu, żeby zasłużyć na coś lepszego od tupolewa? Gdyby Fear of the dark było jego, sam bym dorzucił cegiełkę do nowej maszyny
Miałem okazje lecieć samoletem z owego obrazka ponieważ obecny samolot lata na usługach islandzkich Lini lotniczych gdzie aktualnie mieszkam i powiem tyle samolot pełen bejer nie to co reszta kukurydziaków do których pakują przeważnie ludzi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów