18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polandball 2014-01-24, 11:30
Apropo aborcji:

Zgłoś
BongMan 2014-01-24, 11:31 1
Kolejna bezmyślna zaczepka i prowokacja. Można to obalić jednym zdaniem, ale nie ma co zaczynać gównoburzy.
Akysz stąd! Psssik! Poszedł!
Zgłoś
pumba 2014-01-24, 11:33 2
"każdy kto jest za aborcją zdążył się już urodzić"

BongMan, dawaj, obal to, ja jestem bardzo ciekawy jakie to jedno mądre zdanie nam zaserwujesz. Chyba że w tym momencie to ty starasz się sprowokować.
Zgłoś
BongMan 2014-01-24, 11:36 1
Obalałem nie raz w innych tematach, poszukaj jeśli cię to interesuje.
Oni mają taki cykl - zarzucają przynętę w postaci takiego tematu i czekają na gównoburzę. Jak znajdzie się ktoś, kto obali postawioną przez nich chujową tezę, od razu ryj się im zamyka. Do błędu oczywiście się nie przyznają, tylko po jakimś czasie znowu wyskoczą z czymś podobnym. I tak w kółko. Nie napędzajmy tego.
No ale dobrze, tak w wielkim skrócie. To po lewej, bakteria jakaś czy ki chuj, należy do archeonów, a homo sapiens do eukariontów. To wystarczający powód, dla którego nijak nie można tych dwóch porównywać. Dziękuję, to tyle.

Na miejscu moderatora bym to gówno w trymiga wysuszył.
Zgłoś
pumba 2014-01-24, 11:39
BongMan, popatrzyłem po Twoich ostatnich postach i nic tam o aborcji nie było. Bądź tak łaskaw i poświęć minutkę, żeby mnie oświecić.
Zgłoś
Polandball 2014-01-24, 11:49
@BongMan, czyli płód w momencie zapłodnienia nie jest życiem chociaż ma 1 komórkę, jednak jednokomórkowiec już nim jest?
Zgłoś
BongMan 2014-01-24, 11:52 3
Nie powiedziałem, że nie jest życiem. Komar, który cię gryzie letnim wieczorem też jest życiem i co? Zajebiesz go.
Kurwa, przecież to takie oczywiste kwestie, że o tym się w ogóle dyskutować nie powinno, ludzie...
Zgłoś
Berghest 2014-01-24, 11:52
A ja jestem tego zdania, "każdy kto jest za aborcją zdążył się już urodzić" no i się urodzili, ale w jakich warunkach ?! potrzebowali kasy na pieluchy ? potrzebowali na jakieś wózki, zabawki, pierdoły ? NIE bo ludzie wtedy potrafili wystrugać z drewna jakąś figurkę i dziecko się tym bawiło, wózek zrobiło pół wioski z okazji narodzin, jakieś szmaty i chusty również wystarczały. TERAZ jest tak: Ja mam 20 lat i gdybym miał pannę wystarczająco długo oczywiście że myślałbym o dziecku ale to za jakieś 5 do 6ściu lat Co musiałbym zrobić żeby mieć dziecko ? Otóż musiałbym być pewien że zagwarantuje mojemu synkowi/córce dobre życie, a nawet lepsze od mojego, harowałbym jak wół żeby mieć więcej kasy i starałbym się żeby zawsze tak było, no i teraz widzicie.. trzeba zapierdalać żeby sprostać temu zadaniu. CO ma powiedzieć młoda 16sto letnia dziewczyna która zaszła w ciążę ze swoim 17nasto letnim chłopakiem ? no co ? Rodzice od razu powiedzieliby że nawet jeśli urodzi to nie będzie mogła zaniedbywać szkoły a chłopak w wieku 17 lat pójdzie do pracy wysłany przez wkurwionego ojca ? Mogłoby to przejść gdyby ich rodzice mieli duzo kasiory i pomagaliby młodej parze dojść do ładu i składu ale gdyby rodzice jednak nie mieli kasy a dziewczyna zmuszona przez jej starych musiałaby usunąć małego ? Każdemu chciałoby się żyć tu lepiej i w jak najlepszych warunkach ale jest tak jak widać.. dzwoni budzik i nie masz sportowej fury i willi nad morzem. Budzisz się i zapierdalasz 8 godzin w fabryce z zagranicznym kapitałem za 1200 zł miesięcznie, zbuntujesz się to Cie wyjebia i zostaniesz z niczym. Życie to kurwa a Ci którzy za sprawą nacisku mogą skreślić ten nieprzemyślany bład jakim było zrobienie sobie bobasa niech to zrobią. Jest chujowo więc po co to bardziej pogarszać. Choć co prawda szkoda takiego dziecka bo kiedyś mogłoby dorosnąć i równie dobrze pisać ten komentarz. Przykre lecz zajebiście prawdziwe.
Zgłoś
Polandball 2014-01-24, 11:54 1
@Bongman, ale to wynika z tego obrazka, więc co chciałeś obalić?
Zgłoś
Berghest 2014-01-24, 11:57
mrMarek27 napisał/a:

@Bongman, ale to wynika z tego obrazka, więc co chciałeś obalić?

Nie podpuszczajcie go bo gówno wiecie. Masz facet 18 lat więc jeszcze nie ruchałeś, przeczytaj mój post zanim se ruchniesz i będziesz cierpiał zią.
Zgłoś
Polandball 2014-01-24, 12:01
@up
Co mam napisać?
Nie masz poszanowania życia i tyle - traktujesz dziecko, jak kolejne obciążenie finansowe, które można tak ot się pozbyć...

Ponadto nie wiesz z czego biorą się dzieci - chcesz zapobiec skutkom seksu, zamiast zapobiec kontaktowi seksualnemu...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem