18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (13) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Ironlak Team
V................7 • 2012-01-13, 22:22
Czyli grafiti poziom hard
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszemir 2012-01-14, 12:19
Sztuka sztuką... dopóki jakiś turbokretyn w zakapturzonej bluzie po starszym bracie nie nakurwi jakiegoś chujowego "TAG'a" na jakimś mało przekonującym miejscu, jak np. szpital, albo wagony kolei.
Zgłoś
sosik 2012-01-14, 12:19 2
Legal a nielegal... jest różnica, jednak ja wole nielegal... Bo streetartowcy to pedały ;P
Zgłoś
Pastuch z Pakistanu 2012-01-14, 12:57
Ładne, kolorowe chuj wie co.
Zgłoś
pakicito 2012-01-14, 13:52
1:42, 3:44 spoko drabine maja
Zgłoś
Mindfuck 2012-01-14, 14:49 9
Blade ziele napisał/a:

nie powiem, że w polsce nie ma zdolnych grafficiarzy ale jednk przeważająca więkoszość to po prostu rozpierdalający brak kreatywności... to co obserwuje się w polskich miastach, czy choćby w katowicach w których mieszkamsą po prostu przykładem na to jak niezdolni "artyści" szpecą każdy dosłownie murek czy fragment elewacji..
takie arty bo inaczej bym tego nie nazwał pokazują, że warto graffiti upiększać a nie niszczyć. choć jestem przekonany, że i taka sztuka zostałaby zamazana przez kibicowskie (nie tylko) bohomazy

Też jestem z Katowic, i oto co widzę kurwa, przechodząc pod przejściem

Zgłoś
Pener 2012-01-14, 14:51
Mindfuck, od razu lepiej
Zgłoś
Mindfuck 2012-01-14, 14:55
już Cię nie lubię.
Zgłoś
w................1 2012-01-14, 14:58 1
wyobraźcie sobie ignoranci, że większość jak nie wszyscy zaczynali właśnie od owych "białych" (srebrnych kurwa) bohomazów. Dobre style dobre kolory, chujowe farby ironlak ssie wydajnością. A kibicowskie graffiti przemilczmy, chodzą mi te skurwiele po mieście i pozwolenia z spółdzielni załatwiają
i dłubią potem cały dzień przy takich kupach oczywiście na drugi dzień jest gwiazda dawida- ta ich kurwa wizytówka- ten pseudoantysemityzm zajebany
Zgłoś
Melonn 2012-01-14, 15:13
Ci murzyni to powinni na plantacjach bawełny te graffiti robić.
Zgłoś
TurboDymoMan 2012-01-14, 15:13
pomyslec ze wszystko zaczelo sie od kutasów w zeszycie...
Zgłoś
Phallucifer 2012-01-14, 15:30
ej to jest w przejsciu podziemnym, gdzie sie zawsze przed koncertami walilo jabole? :)Mowie o wrzutach z katowic. Pamietacioe graffiti szwedow w okolicach rialta? Kurwa pokazali, ze przegralismy wojne 30 letnia.

Tamto graffiti jest z przejscia podziemnego przy zlotym osle? Zwrac am sie do katowiczan. Pamietacie szwedzkie graffiti, ktore bylo pomnikiem naszego miasta?
Zgłoś
bzyk_byk 2012-01-14, 16:04
Podziwiam ich. CTRL + Z im nie pomoże
Zgłoś
el_orello 2012-01-14, 17:09 1
w polsce by przyszedl jakis leb jebany i na czyms takim nabazgral "hwdp"
Zgłoś
fantasticplayer 2012-01-14, 20:55
Poziom hard to by to był jak by coś takiego wrzucił na pociągu na nielegalu. Talent to mają zajebisty ale rysowanie na legalu jest inne, nikt nie będzie gonił, nikt nie przeszkodzi. Bardzo ładne dzieła.

Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Zgłoś
avalanch 2012-01-14, 21:22
Graffiti to graffiti a pierdolone kibicowskie malowidła i tagi i inne tego typu rzeczy to pierdolone malowidła i i zjebane tagi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem