Czyli grafiti poziom hard
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sztuka sztuką... dopóki jakiś turbokretyn w zakapturzonej bluzie po starszym bracie nie nakurwi jakiegoś chujowego "TAG'a" na jakimś mało przekonującym miejscu, jak np. szpital, albo wagony kolei.
Legal a nielegal... jest różnica, jednak ja wole nielegal... Bo streetartowcy to pedały ;P
Ładne, kolorowe chuj wie co.
Blade ziele napisał/a:
nie powiem, że w polsce nie ma zdolnych grafficiarzy ale jednk przeważająca więkoszość to po prostu rozpierdalający brak kreatywności... to co obserwuje się w polskich miastach, czy choćby w katowicach w których mieszkamsą po prostu przykładem na to jak niezdolni "artyści" szpecą każdy dosłownie murek czy fragment elewacji..
takie arty bo inaczej bym tego nie nazwał pokazują, że warto graffiti upiększać a nie niszczyć. choć jestem przekonany, że i taka sztuka zostałaby zamazana przez kibicowskie (nie tylko) bohomazy
Też jestem z Katowic, i oto co widzę kurwa, przechodząc pod przejściem
wyobraźcie sobie ignoranci, że większość jak nie wszyscy zaczynali właśnie od owych "białych" (srebrnych kurwa) bohomazów. Dobre style dobre kolory, chujowe farby ironlak ssie wydajnością. A kibicowskie graffiti przemilczmy, chodzą mi te skurwiele po mieście i pozwolenia z spółdzielni załatwiają
i dłubią potem cały dzień przy takich kupach oczywiście na drugi dzień jest gwiazda dawida- ta ich kurwa wizytówka- ten pseudoantysemityzm zajebany
i dłubią potem cały dzień przy takich kupach oczywiście na drugi dzień jest gwiazda dawida- ta ich kurwa wizytówka- ten pseudoantysemityzm zajebany
pomyslec ze wszystko zaczelo sie od kutasów w zeszycie...
ej to jest w przejsciu podziemnym, gdzie sie zawsze przed koncertami walilo jabole? :)Mowie o wrzutach z katowic. Pamietacioe graffiti szwedow w okolicach rialta? Kurwa pokazali, ze przegralismy wojne 30 letnia.
Tamto graffiti jest z przejscia podziemnego przy zlotym osle? Zwrac am sie do katowiczan. Pamietacie szwedzkie graffiti, ktore bylo pomnikiem naszego miasta?
Tamto graffiti jest z przejscia podziemnego przy zlotym osle? Zwrac am sie do katowiczan. Pamietacie szwedzkie graffiti, ktore bylo pomnikiem naszego miasta?
w polsce by przyszedl jakis leb jebany i na czyms takim nabazgral "hwdp"
Poziom hard to by to był jak by coś takiego wrzucił na pociągu na nielegalu. Talent to mają zajebisty ale rysowanie na legalu jest inne, nikt nie będzie gonił, nikt nie przeszkodzi. Bardzo ładne dzieła.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów