18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ironlak Team
V................7 • 2012-01-13, 22:22
Czyli grafiti poziom hard
Zgłoś
Sarkos 2012-01-13, 22:33 11
Mają chłopaki ogromny talent i mogliby tworzyć na ścianach dzieła sztuki, a malują jakieś bohomazy.
Zgłoś
Blade ziele 2012-01-13, 22:40 2
nie powiem, że w polsce nie ma zdolnych grafficiarzy ale jednk przeważająca więkoszość to po prostu rozpierdalający brak kreatywności... to co obserwuje się w polskich miastach, czy choćby w katowicach w których mieszkamsą po prostu przykładem na to jak niezdolni "artyści" szpecą każdy dosłownie murek czy fragment elewacji..
takie arty bo inaczej bym tego nie nazwał pokazują, że warto graffiti upiększać a nie niszczyć. choć jestem przekonany, że i taka sztuka zostałaby zamazana przez kibicowskie (nie tylko) bohomazy

„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"
B. Hicks
Zgłoś
djhexe 2012-01-13, 23:08 6
Blade ziele napisał/a:

... taka sztuka zostałaby zamazana przez kibicowskie (nie tylko) bohomazy

białystok; jagiellonia białystok.

i normalny wrzut
Zgłoś
Blade ziele 2012-01-14, 0:01 1
@ up żeby nie było napisałem
"nie powiem, że w polsce nie ma zdolnych grafficiarzy ale jednk przeważająca więkoszość to po prostu rozpie**alający brak kreatywności..."
a co do ostatniego zdania mieszkam na śląsku i wiem jak większość graffitii wygląda
to co zamieszczasz to ewidetnie ciekawe arty szczególnie 1 z Vito Corleone

„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"
B. Hicks
Zgłoś
djhexe 2012-01-14, 0:18
@up
wszędzie się trafiają artyści i toy-e. jednak większość "artystów" źle wpływa na opinię o reszcie. napierdalają tagi wszędzie gdzie się da, robią wrzuty typu "KOHAM JOLE". prawdziwi artyści przygotowują się do swojego dzieła, dobierają kolory, styl, etc.
Zgłoś
T................a 2012-01-14, 0:54
Sarkos napisał/a:

Mają chłopaki ogromny talent i mogliby tworzyć na ścianach dzieła sztuki, a malują jakieś bohomazy.

zależy co uważasz za bohomazy . Może akurat dla nich to sztuka
Zgłoś
Kine 2012-01-14, 1:00
A ja nigdy nie naszprejowalem nic bardziej kreatywnego niz chuj... i chuj
Zgłoś
ticorr 2012-01-14, 8:37 1
@djhexe

no tym wrzutem z jagellonią tylko udowodniłeś nam, że kibice wiodą prym w naszych polskich bohomazach

widać, że ziomki pierdolą zasady i że mają wyjebane na takie wymysły jak chociażby kompozycja czy kerning...

nie wiem tylko, co to za ciota daje tam pozwolenie na takie coś... no ale jakie miasto - tacy włodarze i tacy malarze
Zgłoś
soqu1 2012-01-14, 9:35
tacy ludzie powinni być chronieni przez policję, a nie ścigani
Zgłoś
takija 2012-01-14, 11:24 1
Ahh gdyby mi ktoś dał taki kawałek pustej sciany.......

Tak na poważnie, mają chłopaki ogromny talent! Wielki szacunek za robotę, za przygotowania i jeszcze większy za efekt finalny. Jest na czym oko zawiesić. Piwo za filmik leci Dobra wstawka
Zgłoś
sarkazm 2012-01-14, 11:37
I powiedzcie mi, że to są jakieś litery...
Zgłoś
kuba4238 2012-01-14, 11:59
Co to za nuta ? Co to za bassolnięcie ? Pomoże ktos ? Dzięki
Zgłoś
Kukła 2012-01-14, 12:02
Kurwa a ja prostej kreski ołówkiem nie potrafię narysować ;]
Zgłoś
i_am_flow 2012-01-14, 12:13 1
Kavinsky - 1986 < nuta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów