📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
też tak czasem mam ,ale szkoda że na to jego dziecko musiało patrzeć
Nie pierdolcie, niech rzuci kamieniem ten kto choć raz w życiu tak nie zrobił Zwłaszcza w okresie buntu i dojrzewania, choć pan na filmie już powinien nad sobą panować patrząc na wiek
wystarczyło trochę tawotu, ojeju, smaruchy jakiejkolwiek. Kto nie smaruje ten nie jedzie
I na pewno laska go nagrywała przez przypadek... Wszystko tak łykacie co w necie wam pokażą? <facepalm>
Pewno było:
-Kochanie kupiliśmy złą moskitierę
-A chuj tam hajs mamy to nagrywaj że niby ją niszczę w nerwach, a zadzwonimy po ekipe co mi to zamontuje bo ja jestem pierdolnięty.
-Kochanie kupiliśmy złą moskitierę
-A chuj tam hajs mamy to nagrywaj że niby ją niszczę w nerwach, a zadzwonimy po ekipe co mi to zamontuje bo ja jestem pierdolnięty.
@Crewloor
Ty za to łykasz tylko sperme ojca codziennie przed pójściem spać.
Ty za to łykasz tylko sperme ojca codziennie przed pójściem spać.
Kurwa znam to czasem coś nie jest warte poświęcenia na to choćby 10 sekund i sama podświadomość się buntuje i dochodzi do rozjebania gównianego przedmiotu w chuj. Moje 2 telefony i niedomykająca się szafka wiedzą coś o tym. Szkoda tylko że z kobietami tak nie można
Tatuś kupił moskitierę w Obi w promocji i nie został bohaterem w swoim domu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów