📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja bym mu bliżej na zderzaku siedział, może by szybciej pojechał.
Wszystkie spierdoliny co siedza na zderzakach i wyprzedzaja zza winkla powinny tak konczyc
narkotykiTanio.pl napisał/a:
Ja bym mu bliżej na zderzaku siedział, może by szybciej pojechał.
Ja zwalniam jak mi ktoś zaczyna siedzieć na zderzaku.
Z prawej się nie wyprzedza.
ivinnie napisał/a:
Ty pewnie zwalniasz jak kobieta zaczyna za głośno jeczec... I dzieki tobie i innym mamy łatwe laski i takie wypadki...
Kacapy, jak nasze janusze z audi i passatów, uważają że są jedynymi cwaniakami na świecie. Że wszyscy inni to frajerzy, debile, pedały i nie potrafią jeździć. Każdego trzeba jak najprędzej wyprzedzić bo jechać za kimś to potwarz.
Jak ja ich jebanych buców nienawidzę.
Jak ja ich jebanych buców nienawidzę.
ivinnie napisał/a:
Ja podobnie. Do tego, jak są dwa pasy to zrównuję się z jakimś autem z drugiego pas, żeby się kretyn dłużej męczył. Podobnie reaguję na mruganie długimi.
Justynka99 napisał/a:
Ja podobnie. Do tego, jak są dwa pasy to zrównuję się z jakimś autem z drugiego pas, żeby się kretyn dłużej męczył. Podobnie reaguję na mruganie długimi.
Wszystko się zgadza, tylko baby są takie zmierzłe. Jak cię kiedyś ktoś zatrzyma i napierdoli sęków na niemądrej główce, to się nauczysz porządku, Justynka.
To nawet nie doświadczenie w jeździe a jebana minimalna moc obliczeniowa makaka po paraliżu wskutek udaru wewnątrzczaszkowego przy porodzie z zaskoczenia
Kto jeździ ( nie miesiąc czy rok) ten wie, że lepszy bucik i lewo na ciągłej wliczając świadomość mandatu niż wkładanie chuja miedzy drzwi
To nawet nie doświadczenie w jeździe a jebana minimalna moc obliczeniowa makaka po paraliżu wskutek udaru wewnątrzczaszkowego przy porodzie z zaskoczenia
Ooooo widzę Janusz szeryf pogromca szos się znalazł. A jak chcesz wyprzedzać? Jadąć 40m za samochodem? nawet przepisy które wchodzą od 1 czerwca mówiące o zachowaniu dystansu za poprzedzającym samochodem wyłączają z tego faktu manewr wyprzedzania. Jedyną spierdoliną na tym filmiku jest typ na prawym pasie a w temacie autor cytowanej wypowiedzi
Zawsze jak ktoś mi jedzie na zderzaku gdy jadę 60-70 w zabudowanym to zwalniam do 50, jak zacznie mrugać długimi to do 30
Zatrzymać to może wyłącznie policja. Drogowi kretyni to sobie mogą najwyżej palcem przez szybę pogrozić. Jeżeli już nastąpiłby taki zbieg okoliczności, że faktycznie nie byłoby ucieczki ani do przodu ani do tyłu, ani możliwości staranowania, to jest jeszcze niespodzianka w podłokietniku. A jak i to się nie uda to są jeszcze kamery i sprawa o odszkodowanie. Zawsze to jakaś praktyka w zawodzie i szansa na odszkodowanie i wyeliminowanie śmiecia ze społeczenstwa na jakiś czas. To już naprawdę nie jest XV wiek, kiedy przewaga fizyczna cokolwiek komukolwiek dawała. Chociaż jak widać po powyższym poście nie wszyscy dorośli do współczesej cywilizacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów