No sam nie wiem... ja tam za strzelanie w tył głowy do bezbronnych cywili piwa nie dam.
Bo jesteś kurwa głupi. Materiał jest dobry więc daje piwo - są strzały, są trupy, chuj czy to cywile i czy zabija ich ISIS. To co dzieje się w filmiku to sprawa drugorzędna, a całościowo materiał w HD, w którym jak już pisałem mamy strzały i trupy jest materiałem nadającym się na sadistica w stu procentach. Przez takie właśnie 'podoba mi się lub nie' na główną trafiają jakieś pseudo zabawne komiksy z kwejka, a krew, wypadki, strzelaniny i wybuchy lub różne pojebane, krzywe akcje to już rzadkość. Róbcie tak niektórzy dalej, a później piszcie 'gdzie jest prawdziwy sadistic', fuck logic.
Isis mówi samo za siebie . Tam normalnych i zdrowych niestety brak.
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.A my mamy nasycenie broni na 100 cywili podobnie jak Burundi, Papua – Nowa Gwinea, Burkina Faso, Czad, Mali i Togo - 1,3 sztuki ! Niemcy - 30, Szwajcaria - 45 !
Syria i Irak mają teraz "nasycenie broni" ze 90szt na 100 mieszkańców i widzisz jaka sielanka. Uczciwi i normalni obywatele czują się dzięki temu bezpiecznie.
Bo jesteś kurwa głupi. Materiał jest dobry więc daje piwo - są strzały, są trupy, chuj czy to cywile i czy zabija ich ISIS.
1. Nie obrażam Cię, więc i Ty nie obrażaj mnie. Stonuj trochę swoje wypowiedzi i nie wyzywaj innych.
* Z regulaminu:
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane.[...]
2. Nie mam nic przeciwko cierpieniu innych pod warunkiem, że ich krzywda to efekt ich głupoty albo chęci krzywdzenia samego siebie. Natomiast z oglądania filmów, na których mordowane są inne osoby nie czerpię przyjemności.
3. Jeśli podoba Ci się mordowanie bezbronnych to zapisz się do ISIS albo lecz się.
Przez takie właśnie 'podoba mi się lub nie' na główną trafiają jakieś pseudo zabawne komiksy z kwejka, a krew, wypadki, strzelaniny i wybuchy lub różne pojebane, krzywe akcje to już rzadkość. Róbcie tak niektórzy dalej, a później piszcie 'gdzie jest prawdziwy sadistic', fuck logic.
Też mi to nie pasuje, że takie treści się tu pojawiają. Chętnie bym ich tu nie widział. Natomiast ten film obejrzałem, przyjąłem do wiadomości i stwierdziłem, że jego przekaz mi się nie podoba. Tyle.
Mam tu nawet wątek z nimi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów