18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ISIS Sniper
Rudy_Skrzat • 2015-03-08, 18:56
Nie jest szczególnie drastyczne więc wrzucam na główną.
W tle naturalnie zwierzęce wycie, więc polecam wyciszenie.
Zgłoś
c................r 2015-03-08, 19:30 3
Karabin SWD - bardzo udana konstrukcja
Zgłoś
greene 2015-03-08, 19:34
Ubiadu może i nie będzie, ale dupaka została, w oborze.

Vanitas vanitatum et omnia chuj ci w dupe.
Zgłoś
Jak_chcesz_to_chodz 2015-03-08, 19:58 5
Czy tylko mi wydaje się, że to trochę słabe?
Zgłoś
c................s 2015-03-09, 10:24 6
Miałem SWD w wojsku. Połowa z tych zapodanych "trafień" nie poszła w cel. Zmontowano to tak, że wygląda jakby cele były zdjęte, a tak nie jest. Każdy kto miał w rękach SWD i ma jakieś pojęcie o strzelaniu z niego przyzna pewnie rację.
Zgłoś
crazy 2015-03-09, 16:21 1
zdążyłem się ogolić za nim film się załadował
Zgłoś
Nejm 2015-03-09, 17:21
Ty to jesteś. Od razu na główną wrzucasz? My się musimy jebać z poczekalnią jeszcze..

Zgłoś
lois_hartos 2015-03-09, 19:01
dokładnie, na główną trzeba zasłużyć - ode mnie wsparcie!
Zgłoś
doopa 2015-03-09, 20:11 2
dobra nuta, co ty gadasz ;d
Zgłoś
AgentGrzesiek 2015-03-09, 20:34 2
pojawiła się recenzja tego dzieła
(jakby komuś nie działał ten sadolowy player)

daję 20-te piwko
Zgłoś
grey_warden 2015-03-09, 23:36 1
Niech każde państwo z bronią atomową da po jednej małej głowicy... potem ewakuować nie-ciapaków i przeprowadzić dezynsekcję z tych karaluchów.

In War, Victory. In Peace, Vigilance. In Death, Sacrifice.

Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.
Zgłoś
QbQ 2015-03-10, 9:19
Cały film jest bardzo polski: 10 reklam sponsorów a potem w sumie nic się nie dzieje ...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów