mam wrażenie, że ma rację
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobra propaganda to połowa sukcesu,obserwuje to u nas od 89 roku przy kazdej zmianie rządu
myślicie że byli by na tyle sprytni ? mi się wydaje że w ich głowach istnieje tylko srallah aksbar a potem JEB !!! chyba że mają speca od pijaru
traf
"dobra propaganda to połowa sukcesu,obserwuje to u nas od 89 roku przy kazdej zmianie rządu"
Od 89 roku to rządzą w kółko ci sami, tylko się stołkami zmieniają i zmieniają nazwy partii.
"dobra propaganda to połowa sukcesu,obserwuje to u nas od 89 roku przy kazdej zmianie rządu"
Od 89 roku to rządzą w kółko ci sami, tylko się stołkami zmieniają i zmieniają nazwy partii.
Coś mi się wydaje, że oni sami nie wiedzą czy to ktoś od nich czy nie
ale tak na logikę, ISIS ma gdzieś swój sztab (istnieją nawet realne przesłanki, że u nas w Polsce), wystarczyło by sprawdzić z kim kontaktowali się zamachowcy przed akcją, do której ISIS się przyznało. W przypadku dwóch/trzech ataków i tym samym miejscem kontaktowym już bez pierdzielenia się zbytnio zrobić wjazd wozami opancerzonymi i ISIS zostaje bez dowództwa. Zbyt proste żeby wywiad na to nie wpadł, toteż chuj cały a nie te akcje są sterowane odgórnie. To po prostu banda oszołomów nakręcanych przez imamów.
Kazdy z was moze stac sie zolnierzem islamu. wystarczy ze oswiadczy iz jego religia jest islam, odpierdoli cos grubego i poinformuje o tym swiat. islam to nie usystematyzowana struktura wojskowa, tylko doktryna społeczno-religijna której celem z założenia jest podporządkowanie sobie świata niewiernych za pośrednictwem świętej wojny-dżihadu.
Niektórzy zwrócą uwagę że są też pokojowi muzułmanie, to fakt, są ludy od pokolen wyznające w europie (nawet w Polsce) islam i nigdy nie sprawiały kłopotów.
Mimo wszystko nalezy pamietac ze konflikt pomiędzy sunnitami a szyitami jest niezwykle zaostrzony, na co dzień powoduje śmierć wielu ludzi, wyznawców tej samej religii – Islamu. O co tak zawzięcie między sobą walczą? O panowanie w szybko rozprzestrzeniającym się (często za pomocą siły) świecie muzułmańskim. Ot religia pokoju.
Niektórzy zwrócą uwagę że są też pokojowi muzułmanie, to fakt, są ludy od pokolen wyznające w europie (nawet w Polsce) islam i nigdy nie sprawiały kłopotów.
Mimo wszystko nalezy pamietac ze konflikt pomiędzy sunnitami a szyitami jest niezwykle zaostrzony, na co dzień powoduje śmierć wielu ludzi, wyznawców tej samej religii – Islamu. O co tak zawzięcie między sobą walczą? O panowanie w szybko rozprzestrzeniającym się (często za pomocą siły) świecie muzułmańskim. Ot religia pokoju.
Oczywiście, że tak jest.
Kiedyś terroryści wysyłali informację do władz i mediów, przyznając się do zamachów _PRZED_ ich popełnieniem.
"Ale przecież można było ich powstrzymać" krzyknie ktoś… cóż. Informacja była zaszyfrowana, a klucz był przesyłany _po_ zamachu.
W ten sposób unikali prowokacji, 'black flag' i tym podobnego tatałajstwa.
Dzisiaj wystarczyłoby wysłać tweeta kilka minut, albo nawet sekund przed zamachem…
Kiedyś terroryści wysyłali informację do władz i mediów, przyznając się do zamachów _PRZED_ ich popełnieniem.
"Ale przecież można było ich powstrzymać" krzyknie ktoś… cóż. Informacja była zaszyfrowana, a klucz był przesyłany _po_ zamachu.
W ten sposób unikali prowokacji, 'black flag' i tym podobnego tatałajstwa.
Dzisiaj wystarczyłoby wysłać tweeta kilka minut, albo nawet sekund przed zamachem…
Najpierw trzeba sie zastanowić czym jest to całe ISIS i komu najbardziej opłacaja się te wszystkie zamachy i ogólnie straszenie społeczeństwa. Wiadomo że strach jest najsilniejszą emocją. Nas straszą rosją, w rosji straszą NATO a na zachodzie europy i rosją i ISIS. Ważne żeby stado baranów czyli wyborcy w strachu zgodzili się na kontrolę i wydali pierdyliardy na zbrojenia. Jak ktoś nie wierzy w słuszność takiego rozumowania to przypominam że druga wojna światowa nie była przez Hitlera tylko przez stado baranów które zamiast żyć w pokoju dało się wciągnąć w wojnę. Tak samo pisiorki będą nam wmawiać że trzeba się zbroić bo rosja napada a u ruskich że nato napada a pewein naród który przejął dawno temu amerykę i nie tylko zaciera ręce bo wszyscy się tłuką ale nikt nie zna prawdziwego wroga.
@up
to żeś się trochę pogubił. IIWŚ wybuchła bo niemcy byli wkurwieni biedą po kontrybucjach nałozonych na nich po pierwszej wojnie swiatowej, wiec hitler znalazl kozla ofiarnego w postaci zydow i skutecznie wpajal niemcom ich zajebistosc, ze sa pierdolona rasa panow a inni to podludzie zyjacy by im sluzyc (o ironio w podobny sposob mysla o sobie tez zydzi i ogolnie ludzie z wyjebanym w kosmos ego ktorym sie od wladzy i pieniedzy w dupie przewraca). no i uwierzyli ze maja silnego wodza ktory wyciagnie udreczony narod z niedoli. i wyciagnal.
a obecna sytuacja w europie to jest poklosie dzialan USA czyt. zdestabilizowania bliskiego wschodu w celu wywlaszczenia ich z ropy. jak sie sytuacja rozwinie nie wiadomo, ale niezaleznie od scenariusza zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial ja wykorzystac
to żeś się trochę pogubił. IIWŚ wybuchła bo niemcy byli wkurwieni biedą po kontrybucjach nałozonych na nich po pierwszej wojnie swiatowej, wiec hitler znalazl kozla ofiarnego w postaci zydow i skutecznie wpajal niemcom ich zajebistosc, ze sa pierdolona rasa panow a inni to podludzie zyjacy by im sluzyc (o ironio w podobny sposob mysla o sobie tez zydzi i ogolnie ludzie z wyjebanym w kosmos ego ktorym sie od wladzy i pieniedzy w dupie przewraca). no i uwierzyli ze maja silnego wodza ktory wyciagnie udreczony narod z niedoli. i wyciagnal.
a obecna sytuacja w europie to jest poklosie dzialan USA czyt. zdestabilizowania bliskiego wschodu w celu wywlaszczenia ich z ropy. jak sie sytuacja rozwinie nie wiadomo, ale niezaleznie od scenariusza zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial ja wykorzystac
akurat jak się rozwinie to pewnie niektórzy już dawno wiedzą, ale rabin kazał siedzieć cicho
Ja obstawiam: wojna w Iranie, ponowna stabilizacja sytuacji Afganistanie, podtrzymywanie konfliktu w Syrii, Iraku i Jemenie jeszcze kilka lat aż infrastruktura tam będzie w totalnej rozsypce-> droga Ameryko wesprzyj nas -> spoko, ale kupujemy wasze obszary naftowe
Państwo islamskie może być w pewnym stopniu winne. Nie szukałem, więc nie wiem, ale od jakiegoś czasu krążą "szkolenia" jak zostać samotnym wilkiem (zapewne nie tylko Państwo wydaje takie "broszurki"). Mógł być także przeszkolony gdzie w Afryce/Azji i musiał skądś wziąć broń. Oczywiście mogli mieć zerowy wkład i po prostu podpisują sobie. Wszystko jest do sprawdzenia.
@nowynick
do tej pory szyby naftowe będą suche, dupokracja zainstalowana a izrael potęgą regionu
do tej pory szyby naftowe będą suche, dupokracja zainstalowana a izrael potęgą regionu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów