Po tagach nie znalazłem, więc chyba nie było
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Daję wam szansę na lepsze wykorzystanie trzech minut życia. Nie spierdolcie tego.
Fejczek
Fejczek
Juz tłumaczę.
Jest to filmik wyśmiewający ostatnie doniesienia jakoby te akcje ISIS (czyli np. topienie w klatkach, czy wybuchowe łancuchy), były nagrywane w studiu w USA jako cios wymierzony przeciwko właśnie ISIS. Poszlak jest dużo np. jeden z mężczyzn jest topiony a później obrywa wybuchowym łancuchem po gardle. Bądź co bądź inicjatywa dobra:D
Jest to filmik wyśmiewający ostatnie doniesienia jakoby te akcje ISIS (czyli np. topienie w klatkach, czy wybuchowe łancuchy), były nagrywane w studiu w USA jako cios wymierzony przeciwko właśnie ISIS. Poszlak jest dużo np. jeden z mężczyzn jest topiony a później obrywa wybuchowym łancuchem po gardle. Bądź co bądź inicjatywa dobra:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów