📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaszAyahuaskę napisał/a:
Grommash, co kurwa jest w
13. Muzułmanom zakazuje się wynajmować domy w Japonii, nie mówiąc już o kupnie na własność, a ty tu pierdolisz o jakiś meczetach...
Zgadnij skąd jest to zdjęcie. Dałeś wcześniej link do strony ambasady Japonii - proszę, wejdź w zakładkę kontakt i się spytaj czy to prawda. Śmiało.
Naprawdę ludzie dalej myślą, że te 15 punktów na temat islamu w Japonii to prawda? Żart napisany na 1 kwietnia i skopiowany dzień później na narodowcy.net? Chociaż debile.net pasuje o wiele lepiej
Nie przeczę, że muzułmańscy imigranci są zagrożeniem dla Europy i naszej kultury, ale jak widzę debilizm "prawicowców po kablu" to aż nie wytrzymuję i się muszę specjalnie rejestrować. Może chociaż 1 na 100 na następny raz puknie się w głowę i przed pisaniem zajrzy chociaż na wikipedię. Bo bardziej wysublimowanych źródeł już nie będę wymagał - dobre i to.
No to sam się porobiłem, mimo wszystko...
wykop.pl/ramka/1532999/islam-w-japonii-manipulacja/ jeśli ktoś jest anglojęzyczny.
Ehhh, nawet internet jest manipulowany ;/
Dwa meczety w Japonii to Kobe oraz Tokyo. Co za wstyd.
Dziękuje za udział w dyskusji.
wykop.pl/ramka/1532999/islam-w-japonii-manipulacja/ jeśli ktoś jest anglojęzyczny.
Ehhh, nawet internet jest manipulowany ;/
Dwa meczety w Japonii to Kobe oraz Tokyo. Co za wstyd.
Dziękuje za udział w dyskusji.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Eustachy6, czekam na żródło, bo skąd ja to wziąłem wiem doskonale.
I jeszcze taki mały edit, bo aż poszukałem głębiej... masz tu stronkę ambasady Japoni pl.emb-japan.go.jp/relations.htm poczytaj sobie odnośnik do polityki i gospodarki
Służę uprzejmie:
barenakedislam.com/2012/09/21/bni-response-to-the-viral-email-re-islam...
czy tylko ja dostrzegam zbliżenie na skarb narodów w 1.11?
naostrzu.pl/detale.html?id=387 + wyciąg z knura
naostrzu.pl/detale.html?id=387 + wyciąg z knura
Mieszkam jakiś czas w Norwegii i mogę powiedzieć ,że jest to prawda co przedstawia ten materiał z NRK odpowiednik polskiego TVP. Mogę dodać ,że teraz przy władzy jest Partia Pracy ''Arbeiterpartiet'' która jest lewacka przez to są takie media .Jesienią tego roku będą wybory i możliwe że prawica dojdzie do władzy . Norwegowie w życiu codziennym nie lubią Szwedów , czarnych i muslimów . Jeżeli chodzi o Breivika to oficjalnie potępiają to co zrobił lecz większość kibicuje mu . Czarnuchy dobrze wiedzą że nikt ich nie lubi więc wieczorami siedzą w domach.
Proszę kurwa bardzo, chcieli multikulti to teraz spijają śmietankę ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów