Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam, aż kiedyś te turbany wbiją do nas. Albo do Rosji. Słowanie nie bedą się z nimi tak pierdolić, jak francuziki.
No no no
Chuje muje dzikie węże .
Z własnym rządem nie możemy sobie dać rady i jebią nas po karku dzień i noc , to i turbanom nie damy rady .
Zresztą w Szczecinie już ich jest sporo chociażby na mojej uczelni , oczywiście jako populacja norwegi , moja uczelnia bardziej o nich dba niż o własnych studentów .
Póki co mamy jedną ogromną zaletę , która chroni nas przed napływem kozojebców , nadzwyczaj niski socjal , tu aby przeżyć , zresztą często też przeżyć przymierając głodem trzeba napierdalać na dwie zmiany , po 4 zł za godzinę .Żaden kozojebca takich warunków nie wytrzyma , tak tylko może jebać polaków ich własny rząd , no nie licząc afryki i korei północnej oraz chin .
w krld nie ma bezdomnych, a i w chinach zdaje sie brakowac bezrobotnychtak tylko może jebać polaków ich własny rząd , no nie licząc afryki i korei północnej oraz chin .
Mówiłem o muzłumanach WALCZĄCYCH, OGŁUPIONYCH. Nie jestem debilem i wiem, że oni są już wszędzie. Może trudno Wam w to uwierzyć, ale nie każdy Allah chodzi z maczetą od rana do nocy.
No bo np. Czeczeni to urodzeni pacyfiści. Ot zamachy w Biesłanie czy Moskwie to akty miłosierdzia. Słyszałeś w ogóle o czymś takim jak Emirat Kaukaski? Chyba nie.
Czekam, aż kiedyś te turbany wbiją do nas. Albo do Rosji. Słowanie nie bedą się z nimi tak pierdolić, jak francuziki.
Islam w Rosji jest od wieków, Tatarzy wyznają islam i wielu potomków tej nacji żyje w Rosji i kultywuje swoją religię. Nie mówiąc o regionach przy Kaukazie i takiej np Czeczenii.
W Polsce też od dawna są muzułmanie, potomkowie Tatarów również. Których dziadowie walczyli ramię w ramię z Polakami podczas kampanii wrześniowej 1939 roku.
Problem stanowi tylko obecne podejście do islamskich imigrantów, którzy nie chcą się asymilować i przyjmować wzorców z Europy. Tylko sami zamykają się w swoich gettach. Jakby biali chcieli się tak odciąć to by byli posądzeni o rasizm.
W Rosji się z nikim nie pierdolą, nawet ze swoimi.
Ludzie … ale głupoty pierdolicie.
Jakbyście nie wiedzieli - Moskwa nie przez przypadek jest nazywana przez samych Rosjan "Maskwabadem". Tak! To od ogromnej ilości różnego typu muzułmańskich śmierdzieli walających się po ulicach.
A z Czeczeńcami i innymi brudami muzułmańskimi jest tam ten sam syf co we Francji z ciapasami. Policja i państwo tych kozojebów w Rosji ochrania, bo Putin ma pełne gadki, aby mu znowu Czeczenia nie wybuchła. Dlatego kaukazcy wożą się po całej Rosji jak panowie, bo wiedzą, że w imię świętego spokoju na Kaukazie NIKT IM NICZEGO NIE ZROBI. Samych Rosjan chuj trafia, bo na odbudowę Czeczenii wyłożono ogromne pieniądze (większość oczywiście rozkradziono). W 10 lat po wojnie Czeczenia jest dalej na utrzymaniu władz centralnych. Wszystko jest tam najtańsze, mają prąd i gaz za pół darmo, kiedy w innych regionach Rosji ceny szybują w górę.
Więc nie ma co się Ruskimi zachwycać. Dają się ruchać tak samo jak w Europie.
Ludzie … ale głupoty pierdolicie.
Jakbyście nie wiedzieli - Moskwa nie przez przypadek jest nazywana przez samych Rosjan "Maskwabadem". Tak! To od ogromnej ilości różnego typu muzułmańskich śmierdzieli walających się po ulicach.
A z Czeczeńcami i innymi brudami muzułmańskimi jest tam ten sam syf co we Francji z ciapasami. Policja i państwo tych kozojebów w Rosji ochrania, bo Putin ma pełne gadki, aby mu znowu Czeczenia nie wybuchła. Dlatego kaukazcy wożą się po całej Rosji jak panowie, bo wiedzą, że w imię świętego spokoju na Kaukazie NIKT IM NICZEGO NIE ZROBI. Samych Rosjan chuj trafia, bo na odbudowę Czeczenii wyłożono ogromne pieniądze (większość oczywiście rozkradziono). W 10 lat po wojnie Czeczenia jest dalej na utrzymaniu władz centralnych. Wszystko jest tam najtańsze, mają prąd i gaz za pół darmo, kiedy w innych regionach Rosji ceny szybują w górę.
Więc nie ma co się Ruskimi zachwycać. Dają się ruchać tak samo jak w Europie.
może i dają się ruchać ale nie słychać o tym na całym świecie jak to ma miejsce w europie itd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów