Tak jak w temacie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:32
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciapate kurwy otwarcie deklarują że muszą zabić każdego kto "zwalcza" islam, czyli każdego niewierzącego a i tak nikt z tym nikt nie zrobi, bo wystarczy że tkniesz ciapatego, a zaraz lewaki się rzucą, że faszysta, albo cię złapie kilku kozojebców i głowę urżną.
Spójrzcie na profil polskich muzułmanów na fb "Islam po polsku" . Wszystkie posty o miłości i pokoju, każdy negatywny wpis o islamie jest usuwany. Kiedyś tak samo było w Niemczech, dopóki było ich mało to nie podskakiwali tylko mówili o miłości teraz pokazują jaki naprawdę jest islam.
gowno prawda
Akurat w Niemczech juz zapowiedzieli, ze nie beda sie pierdolic z nimi, komu sie nie podoba to beda deportacje. Sluzby specjalne mocno kontroluja srodowisko salafistow. Po rozrobie w Koeln, paru kozojebcow mialo wejscia na chate. Po za tym glowne media nie unikaja tego tematu i informuja w nalezyty sposob.
Akurat w Niemczech juz zapowiedzieli, ze nie beda sie pierdolic z nimi, komu sie nie podoba to beda deportacje. Sluzby specjalne mocno kontroluja srodowisko salafistow. Po rozrobie w Koeln, paru kozojebcow mialo wejscia na chate. Po za tym glowne media nie unikaja tego tematu i informuja w nalezyty sposob.
Aż się kawał przypomina:
Autobusem w Niemczech jedzie dwóch ciapatych, jeden mówi do drugiego po niemiecku:
- Słuchaj! Już niedługo będą nas tutaj 2 miliony!
Nagle odwraca się siedząca nieopodal babcia (Niemka) i rzecze:
- Żydów tez kiedyś było tutaj dwa miliony.
Autobusem w Niemczech jedzie dwóch ciapatych, jeden mówi do drugiego po niemiecku:
- Słuchaj! Już niedługo będą nas tutaj 2 miliony!
Nagle odwraca się siedząca nieopodal babcia (Niemka) i rzecze:
- Żydów tez kiedyś było tutaj dwa miliony.
Mobilizacje jak najbardziej ale nie defensywna tylko ofensywna.Najlepsza obrona jest atak.Ps jestem skinhed-em od 15-stu lat I zawsze mówilismy o tym zagrozeniu to nikt nie chciał słuchac.
Japierdole pozabijajcie te ciapate gówno, bo niedługo to będzie wszędzie.
HITLER WHERE ARE YOU?
HITLER WHERE ARE YOU?
@Bojtas
Hahahah dobre w chuj
Hahahah dobre w chuj
W Polsce to nie przejdzie. Jak chcecie zwalczać teraz to jedźcie do krajów zarażonych tym gównem i walczcie, a nie pierdolicie jak bohaterzy teraz na internetach. Przecież w Polsce też jakiś odsetek tego gówna jest i jakoś nie słychać w mediach, że ktoś został pobity albo napadnięty. Na internetach się będą spinać
Brudasy biją Niemców hahah kurwa żałosne. Może Hitler miał racje mówiąc że jeżeli Niemcy nie potrafią wygrać 2 wojny światowej powinni zginąć. Powyższy filmik ładnie to potwierdza aufwiedersehen Deutschland!
Muzulmanin gadajacy po niemiecku...to juz mowi samo za Siebie
to już nie jest śmieszne.
Niech sobie prowadza wojenki z Niemcami.
Niech spróbują przyjechać do Polski to zobaczą kto ma większe jaja.
Niech spróbują przyjechać do Polski to zobaczą kto ma większe jaja.
Przede wszystkim jedzmy pierogi, a nie kebaby.
Przyjdzie czas,w którym z niemcem ramie w ramie,te szmatogłowe bakterie zwalczac będziemy..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów