Tak jak w temacie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na dzień dobry uderza w nas hasło "skrajnie nazistowską partię" jak kuźwa może być skrajnie nazistowska skoro nazizm to skrajna odmiana faszyzmu... czemu mam wrażenie że jest to zabieg aby coś tam niby pokazać, ale odrazu zdeklasować w oczach widza walczących...
Ciapaci co raz bliżej! Ogłaszam mobilizację defensywną!
wiadomo kiedy nagrali ten dokument?
Zamieszki wybuchły 5 maja 2012 roku, wczoraj natomiast został wrzucony ten filmik wraz z tłumaczeniem. Tutaj troszkę więcej informacji na ten temat >> pch24.pl/salafici-wywoluja-rozruchy-w-niemczech,2419,i.html
makabrax napisał/a:
na dzień dobry uderza w nas hasło "skrajnie nazistowską partię" jak kuźwa może być skrajnie nazistowska skoro nazizm to skrajna odmiana faszyzmu...
Dla Niemca różnica między "nazistowski", a "skrajnie nazistowski" jest mniej/więcej taka sama jak dla Polaka różnica między "jabolem", a "wódką".
adiemu sie pierdoli w głowie i przewraca w grobie jak to widzi !!
Hej ciapete kurwy właśnie obrażam waszego allaha ;D co mi ssał rano kutacha... dawajcie spróbujcie kurwy odjebać mi głowe to zgwałce wasze kozy, że aż nawet wam się głupio zrobi... podsumowując - Jebać allaha -
pmn napisał/a:
Hej ciapete kurwy właśnie obrażam waszego allaha ;D co mi ssał rano kutacha... dawajcie spróbujcie kurwy odjebać mi głowe to zgwałce wasze kozy, że aż nawet wam się głupio zrobi... podsumowując - Jebać allaha -
O kurwa mać, ale im pojechałeś!
sami są sobie winni jak kiedyś chcieli tanią siłę roboczą to było ok a teraz wielkie oburzenie po chuj ich ściągali
Niech tu tylko wejdą, będzie sporo expa!
Szkoda naprawde szkoda daremnie to wygląda kiedys jak jeszcze robiłem w niemczech koło frankfurta mieszkałem w dzielnicy tureckiej ;/ koło samych burdeli (za sciana juz było przedsiebiorstwo ) którejsc nocy jak pamietam rodowici niemcy podjechali i zrobili taki wpierdul turasom ze rano jak jechalem do roboty to byly odmalowane miejsca gdzie kot lezał.
Huligani, mohery, katole i narodosciowcy narazie chronia nas od tego bydła, jebany allah akbary, Metrowy kutas im w dupe!!! Dziekuje za uwage
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów