📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na znak protestu wszyscy sadole powinni przestać stosować schemat Hornera
(o ile wiedzą co to jest)
(o ile wiedzą co to jest)
Zardzewiał idiota i we łbie mu się pojebało.
Sprzedam szwedzką maszynkę ssąco ciupciającą
Rudy kozojebca, jak można tak bardzo przegrać życie....
w sumie fajnie, będzie można bezkarnie zapierdolić takiego rudego cwe*a i nikt nic ci nie powie ;d
Jak skurwysyny takie przeciwko zachodowi to te naklejki niech sobie kredkami z kozich gówien rysują a nie ZŁYMI zachodnimi drukarkami. Kurwa co za hipokryzja.
A zróbcie coś kurwy tam mojemu ojcu który tam pracuje , a moim celem życiowym będzie dostanie się tam i podpalenie wszystkich meczetów podczas gdy w środku będą modlące się kozojebcy,a rudemu zrobić bliskie spotkanie z krawężnikiem .
Czemu chce dać islam? Bo tam kobiety są przyznawane facetowi. Teraz na niego spójrzcie... Takiego to ja bym nawet do burdelu nie wpuścił...
Po prostu muszą wystawiać wabia z piwem w ręce, w jakimś mało uczęszczanym miejscu. Jak przyjdą kebaby w celu ucięcia głowy, to zza rogu wypada "sportowa" ekipa z bronią palną, czyli bejsbolami i sztachetami, oraz wiadrem smalcu. Dalszej części można się domyślić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów