📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
on był w takim programie o kozojebcach
Zapraszamy do dysputy religijnej do nas. Znaczy na Pragę....
Rudy nie moze zaruchac to liczy, ze zostanie zbawiony i bedzie mial 72 dziewice, rozczaruje sie chlopak
ten rudy to podobna akcja jak z Tym murzynem co tego żołnierza pociął w biały dzień ...
oni normalnie się nawrócili i generalnie srają do własnego gniazda jakim jest ich własny kraj.
a tak na marginesie ten rudy to był straszny frajer i wyrzutek społeczny, oglądałem kiedyś jakiś dokument to on lizał dupę jakiemuś muzułmaninowi angolowi starszemu od siebie, nie wiedział gdzie się zakręcić to w Islam poszedl. ehhh do czego ten świat zmierza.
edit - znalazłem ten dokument
link
youtube.com/watch?v=L_BPshdoO7c
oni normalnie się nawrócili i generalnie srają do własnego gniazda jakim jest ich własny kraj.
a tak na marginesie ten rudy to był straszny frajer i wyrzutek społeczny, oglądałem kiedyś jakiś dokument to on lizał dupę jakiemuś muzułmaninowi angolowi starszemu od siebie, nie wiedział gdzie się zakręcić to w Islam poszedl. ehhh do czego ten świat zmierza.
edit - znalazłem ten dokument
link
youtube.com/watch?v=L_BPshdoO7c
nosz kurwa 1 pierdolony kurwa zakalec tak perfidnie rudy że łooo Jezu 2 w huj gruby 3 sie sadzi 4 jest rudy to na dodatek jebany Allah i to kurwa rudy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów