VonLubenau o dobrych, miłujących i przyjaznych wyznawcach jedynej religii pokoju.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zycie jest za krótkie żeby to całe oglądac.....
ok sama prawda ale kto jest zaawansowanym sadolem to powinien to wszystko juz od dawna wiedzieć
To są podstawy które każdy świeżak powinien przyswoić, co jest podstawą właściwej formacji osobowści.
Piwko dostaniesz gdyż materiał jest słuszny
Chociaż akurat mi trudno go słuchać bo mówi strasznie powoli i w sposób rozwlekły, no ględzi po prostu
To są podstawy które każdy świeżak powinien przyswoić, co jest podstawą właściwej formacji osobowści.
Chociaż akurat mi trudno go słuchać bo mówi strasznie powoli i w sposób rozwlekły, no ględzi po prostu
@Ricalito
No tak, bo 18 minut to bardzo długo a masz ważniejszego sprawy do roboty(np. trzepanie kapucyna) w swoim życiu.
Do tematu: Nie jest to coś, czego bym nie wiedział ale piwko za i tak mądre słowa.
No tak, bo 18 minut to bardzo długo a masz ważniejszego sprawy do roboty(np. trzepanie kapucyna) w swoim życiu.
Do tematu: Nie jest to coś, czego bym nie wiedział ale piwko za i tak mądre słowa.
Jebac islam zarzynalbym te kurwy jak oni zarzynaja ludzi za inna wiare ps planuje spalic jeden z meczetow tych kozojebcow
"Daj palec, a weźmie całą rękę" - tak to wygląda to przyjmowanie imigrantów z łódek na morzu. Ciekawe kiedy Europa się obudzi i weźmie przykład z Australii, która po prostu kazała imigrantom w łódkach sobie wracać tam skąd przybyli .
cytujac jednego z uzytkownikow..gdy sie europa obudzi bedzie po ptakach i trzeba bedzie uruchomic stara infrastrukture po WWII...
Jeśli ktoś jest ciekawy to zrobię temat odnośnie muzułmanów z którymi spędziłem dzień w dzień 5 lat. Niech piwa decydują.
Straszny podstęp by stosować wobec nich przemoc ponieważ tylko w ten sposób można do nich dotrzeć, jak na moje używanie ich własnej broni wobec tych ścierw to trochę tak jakby podążać ich "kulturą". Rodzi się wojna w mojej głowie. I serio wydaje mi się że jedynie powrót do pomysłu wuja Adiego o przymusowych obozach pracy coś tu by poskutkowały
do doła, warstwa, wapno, warstwa, wapno, warstwa, wapno, warstwa, wapno i następny dół
AgentGrzesiek napisał/a:
ok sama prawda ale kto jest zaawansowanym sadolem to powinien to wszystko juz od dawna wiedzieć
Generalnie facet cytuje słowo w słowo ten raport.
W sumie to dobrze, bo dla wielu ściana tekstu jest nie do ogarnięcia
karkam13 napisał/a:
Nic się nie działo. Swego czasu w tym temacie, kolega BPG zobowiązał się do powtórzenia wyczynu (Jack Daniel's 0,7 na hejnał), jeśli otrzyma ileś tam piwek. Dostał nawet więcej i tematu nigdy nie wrzucił. A zalogowany był wczoraj.@issenpl
wiesz co sie działo z takimi co nie dotrzymali słowa?
Tak naprawdę to jedna z kilku bardzo nielicznych rzeczy za co kocham nasz kraj właśnie za takie zdanie jak pan z filmu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów