Chyba fake, nie widziałem strzykawek
Chyba fake, nie widziałem strzykawek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
idąc twoim tokiem myślenia picie=ćpanie.
Dobra to ja uważam że jak pijesz alkohol to jesteś alkoholikiem.
O ile do palenia nic nie mam, ba nawet wolę zaplaić niż wypić, to niestety ale to ścierwo dla marginesu i gimbusów nie powinno się znaleźć, tak więc :
Widzę, że w Twoim wypadku, lewacka propaganda odniosła zamierzony skutek. Promowanie maryśki w mediach przyczynia się właśnie do takiego podejścia, że młodzi ludzie nie uważają jej za narkotyk.
Marihuana jest narkotykiem, a więc stwierdzenie, że ktoś kto pali jest ćpunem, jest jak najbardziej trafne.
Dać społeczeństwu dostęp do miękkich narkotyków, zaćpanym społeczeństwem łatwiej sterować.
Pijesz piwo? Jesteś alkoholikiem.
Oczywiście, że narkotyk to narkotyk ale nie popadajmy w skrajność, zapalisz raz na miesiąc, pól roku, rok to coś złego?
Osobiście wole zapalić niż wychlać flache i zdychać. Jeśli wypijesz piwo jesteś alkoholikiem ? zastanów się człowieku co Ty w ogóle piszesz.
Widzę, że w Twoim wypadku, lewacka propaganda odniosła zamierzony skutek. Promowanie maryśki w mediach przyczynia się właśnie do takiego podejścia, że młodzi ludzie nie uważają jej za narkotyk.
Marihuana jest narkotykiem, a więc stwierdzenie, że ktoś kto pali jest ćpunem, jest jak najbardziej trafne.
Dać społeczeństwu dostęp do miękkich narkotyków, zaćpanym społeczeństwem łatwiej sterować.
substancje, których regularne przyjmowanie prowadzi do uzależnienia fizycznego, m.in. opiaty i opioidy (np. morfina, heroina), fentanyl, niektóre benzodiazepiny,
wszystkie substancje psychotropowe, które aktualnie są nielegalne (tzw. policyjna definicja narkotyku; narkotyk z punktu widzenia obowiązującego prawa).
Według leksykonu Światowej Organizacji Zdrowia narkotykami można określić wszystkie substancje mające wpływ na świadomość, w tym poza powyższymi także kofeinę, nikotynę oraz alkohol etylowy[3].
Niekoniecznie narkotykiem jest to, co NIE jest legalne. Tak się przyjęło, ale nie do końca tak jest. Równie dobrze, według definicji narkotykiem można nazwać papierosy czy alkohol.
Co za różnica czy będzie dostęp do miękkich narkotyków, skoro jest już dostęp do alkoholu, który według Ciebie nie jest narkotykiem? "Starzy" ludzie nie uważają alkoholu za narkotyk, a on nim jest. Robi gorzej i szybciej wodę z mózgu niż marihuana. Ale nie! Twoim zdaniem alkohol nie jest gorszy niż marihuana.. błędne myślenie, nie tylko Twoje, ale także 90% społeczeństwa, które ma jakiś głos w tym kraju doprowadziło do tego, że niektórzy za posiadanie marihuany dostają większe wyroki niż za gwałt czy pobicie.. a to jest chore. Ale skończy o prawie, bo nie o tym temat.
Alkohol, inne narkotyki, dosłownie WSZYSTKO jest dla ludzi.. jeśli ktoś pije czy pali okazyjnie nie prowadzi to do patologii. Więcej jest alkoholików niż "ćpunów" w tym zacofanym kraju, bo alkohol jest łatwiej dostępny i już od kilku dekad ludzie przyzwyczaili się do tego że można go pić codziennie, co tydzień, nawet bez okazji. W małych ilościach ani to, ani to nie szkodzi. Wszystko w nadmiarze może szkodzić czy zabić, nawet kawa, energetyki czy
zwykła woda.. Ćpaniem można nazwać, gdy ktoś przesadza z jakąś używką, a nie używa jej okazyjnie. To nie szkodzi. I za to każdy "ćpun" powinien być karany, a nie za to że zapali sobie od czasu do czasu.
"to sie wyjebałeś ani nie pije ani nie pale walić konia też nie wale"
Ale pewnie słodzisz herbatę, ćpunie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów