Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z buta jak piwniczak zapierdalasz ?
Czarny Johnny jest po 119 zł za 1.5 litra leć i ty napij się na nowy rok, może sąsiadce dasz kielicha i jakąś patelnie przeliżesz,a najlepiej nieudaczniku znajdź pracę to nie będziesz 20 letnich gruzów z Bawarii zazdrościł hehe.
Mustang 3.7 V6 300 KM, Opel Insignia OPC 2.8 V6 turbo 370 KM, a jeszcze faktycznie 18 letnia Alfa Romeo Brera 3.2 V6 260 KM to ostatnie do sprzedania?
Jebne zaraz :,D ale hondy nie masz jak kacapy
Jebne zaraz :,D ale hondy nie masz jak kacapy
Jebnij taniego jabola w piwnicy, i jak już pizzde z piwnicy wystawiasz to karnet kup na autobus
. Civic Type R jest na moim rozkładzie ale jeszcze 3 lata temu latałem Mitsubishi 3000 GT.
Powinni się pozabijać. Zapijaczone ścierwa.
Powinni się rozpędzić i pierdolnąć w takiego pajaca jak ty
Jebnij taniego jabola w piwnicy, i jak już pizzde z piwnicy wystawiasz to karnet kup na autobus
. Civic Type R jest na moim rozkładzie ale jeszcze 3 lata temu latałem Mitsubishi 3000 GT.
Jesteś taki zajebisty że grawitacja ledwo daje rade, latałeś chyba w nfs. Skoro tu się chwalisz swoimi super samochodami to większego zera nie widziałem.
Jesteś taki zajebisty że grawitacja ledwo daje rade, latałeś chyba w nfs. Skoro tu się chwalisz swoimi super samochodami to większego zera nie widziałem.
Hahaha ty piwniczaku tępy po 4 klasach, biedo umysłowa zapierdalająca rowerem gdzie ja mam super samochody? To średnia półka, albo średnia niższa jak na budowie dobrze nosisz cegły to zarobisz 6-8 tys, i nawet taki robol nieudacznik zarobi na coś koło 30-50 tys zł i sobie Mustanga kupi. Ale siedź dalej w piwnicy zamiast ruszyć tłustą wystraszoną dupę. NFS to już przeszłość, teraz Gran Turismo 7 jest top hehe
Hahaha ty piwniczaku tępy po 4 klasach, biedo umysłowa zapierdalająca rowerem gdzie ja mam super samochody? To średnia półka, albo średnia niższa jak na budowie dobrze nosisz cegły to zarobisz 6-8 tys, i nawet taki robol nieudacznik zarobi na coś koło 30-50 tys zł i sobie Mustanga kupi. Ale siedź dalej w piwnicy zamiast ruszyć tłustą wystraszoną dupę. NFS to już przeszłość, teraz Gran Turismo 7 jest top hehe
Fantazje masz niezłą. Są na świecie ludzie normalni niedojdo. Pocieszaj swój pusty łeb jak chcesz.
Mustang 3.7 V6 300 KM, Opel Insignia OPC 2.8 V6 turbo 370 KM, a jeszcze faktycznie 18 letnia Alfa Romeo Brera 3.2 V6 260 KM to ostatnie do sprzedania?
Ta, a ja mam Porsche Panamera, Lamborghini Gallardo, a no i auto dla ludzi biedniejszych czyli Mercedes GLC…
Haha xD
A tak poważnie - wracaj do szkoły dzieciaku, takimi tekstami to się sypało w internecie jak się miało te „naście” lat (bliżej 10 niż 18 xD)
Ta, a ja mam Porsche Panamera, Lamborghini Gallardo, a no i auto dla ludzi biedniejszych czyli Mercedes GLC…
Haha xD
A tak poważnie - wracaj do szkoły dzieciaku, takimi tekstami to się sypało w internecie jak się miało te „naście” lat (bliżej 10 niż 18 xD)
Następny nieudacznik? Co ty baranie ciężki porównujesz? Ja ci mówię o samochodach 30-60 tys co jak baba pracuje i kredyt na mieszkanie was nie ciągnie w dół to kupicie takie spokojnie albo Dacie Logan 0.9 turbo hehe. Panemara to już nic drogiego a 15 letni Porshe Cayenne kupisz za 30 koła(choć tu rocznie trzeba połowę w obsługę wsadzić).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów