📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Taki talent, to ja szanuje
Bzdura albo koks nieźle rozmieszany.Gdyby towar był pierwsza klasa, to po czterech kreskach urwalo by jej łeb.
Przestań już zgrywać znawcę od koksu pod każdym tematem z nim związanym
jjuice napisał/a:
Bzdura albo koks nieźle rozmieszany.Gdyby towar był pierwsza klasa, to po czterech kreskach urwalo by jej łeb.
Wcale nie stary. Zobacz jakie małe szczury to raz, a dwa to kolombijka, więc koks wciąga odkąd umie trzymać słomkę w rekach.
abuk napisał/a:
Wcale nie stary. Zobacz jakie małe szczury to raz, a dwa to kolombijka, więc koks wciąga odkąd umie trzymać słomkę w rekach.
True dla niej to norma jak zalozenie gaci xd i moge sie zalozyc ze dobre koko tam biega ameryczka poludniowaa
jjuice napisał/a:
Biała tabaka, pewnie to samo Ci sprzedają w cenie koksu
Wciąga lepiej niż Dyson
gelo1238 napisał/a:
jebać ćpunów
Jak zwykle wybiórczo. Alkoholików też. Czyli z połowę naszego narodu, biorąc pod uwagę standardy leczenia uzależnień. Ale tego już się nie powie, bo musiałoby wyjebać też siebie i wszystkich weekendowych chlejusów drących mordy na ulicach i żłopiących w środku tygodnia browary w domu.
Może tam na dwa białe węgorze były.... A nie potarmosi jej tak zbytnio bo widać że dawkuje sobie
Taka typowa pani Wanda z dziekanatu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów