Szwaby - nic dziwnego. IQ niższe niż temperatura ciała.
A to zimne suki przecież...
To jest druga strona - Niewielu tam przechodzi
Veni Vidi Vyiebaneco ty pierdolisz, może kiedyś w końcu Polacy otworzą oczy i zobaczą, że wcale nie są tacy zajebiści. Jakoś niemiecka gospodarka jest jedną z największych i najbardziej rozwiniętych na świecie. Zresztą - wystarczy popatrzeć na nasz rząd, nasze drogi i podejście kurwa ludzi. Taka już jest polaczkowa mentalność, że żeruje się na krytykowaniu innych.
Zgadzam się z Toba, Polacy myślą że nie wiadomo jacy to kazacy. Niemcy po I wojnie św. w 20 lat odbudowali się na tyle by podbić europę, po II wojnie też staneli na nogi a teraz są drugą gospodarką na świecie. To jest inny naród, tam ludzie myślą i pracują, a w rządzie starają się by była zgoda.
U nas jest źle bo była komuna? jest źle bo ludzie nie widzą że na wszystko trzeba zapracować. Co do rzadów to u nas rzadna partia nie rządziła 2 kadencje z rzędu, zawsze tylko wojna w sejmie. Teraz też się przyczepili smoleńska i od roku codziennie pierdolą o tym :/ Dziwić się że ci co wyjechali za pracą na zachód nie chcą wrócić po tym jak widzą jak tam jest państwo zorganizowane.
A czy wiesz, o wyrocznio, że Niemców jest ponad 80 mln (czyli dwa razy więcej niż Polaków), z czego ok. 10% to imigranci (największy odsetek w Europie), i to oni pracują na ich potęgę...
to do notfunnymana
Zgadzam się z Toba, Polacy myślą że nie wiadomo jacy to kazacy. Niemcy po I wojnie św. w 20 lat odbudowali się na tyle by podbić europę, po II wojnie też staneli na nogi a teraz są drugą gospodarką na świecie. To jest inny naród, tam ludzie myślą i pracują, a w rządzie starają się by była zgoda.
U nas jest źle bo była komuna? jest źle bo ludzie nie widzą że na wszystko trzeba zapracować. Co do rzadów to u nas rzadna partia nie rządziła 2 kadencje z rzędu, zawsze tylko wojna w sejmie. Teraz też się przyczepili smoleńska i od roku codziennie pierdolą o tym :/ Dziwić się że ci co wyjechali za pracą na zachód nie chcą wrócić po tym jak widzą jak tam jest państwo zorganizowane.
nofunnyman,
A czy wiesz, o wyrocznio, że Niemców jest ponad 80 mln (czyli dwa razy więcej niż Polaków), z czego ok. 10% to imigranci (największy odsetek w Europie), i to oni pracują na ich potęgę...
a czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że większość tego odsetka to nieroby, które ten kraj wyzyskują, anie na niego robią tak jak Ty to widzisz? Wiesz jakie tam trzeba spełnić warunki żeby żyć na koszt państwa? Wystarczy lecieć w chuja i to właśnie obcokrajowcy lecą tam w chuja i nie można się ani ich pozbyć, ani ograniczyć ich napływu bo wtedy odzywają się takie bufony jak Ty co ślepo bronią wszystkiego co im się wydaje idealistycznie poprawne. Już ostatnio wystarczająco głośno było o Thilo Sarrazinie i jego 'Samolikwidacji Niemiec"
Zgadzam się z Eterykiem
Gdybyśmy nie dawali za friko węgla ruskim przez tyle lat to też byśmy byli potęgą gospodarczą . Poza tym Hitler dostał wpierdol a polacy nie więc stfu!
Swoją wypowiedzią chciałem podkreślić różnicę w liczbie ludności, która spowodowała szybszą odbudowę po wojnie, a nie bronić lub ganić politykę imigracyjną Niemiec.
Twój post poruszył mnie równie mocno co bąk z cipy zawarty w Twoim nicku droga Pani.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów