@wypowiedź skierowana do Bongmana, bo troszke za długie mi wyszło
Czy doświadczyłeś jakiegokolwiek aktu terroru od arabów?
Czy był w Polsce jakiś zamach terrorystyczny do którego przyznali się turbanogłowi?
Czy arabusy mają jakieś pretensje do Polski, sprawy roszczeniowe, wracają do Polski i machając podejrzanymi aktami własności wykopują starszych ludzi z kamienic?
Czy arab zna historie Polski? Nie.
Czy żyd zna historie Polski? Tak. Ale zmienioną wersje. Gdzie on jest pokrzywdzony.
Kiedyś w szkole, z niemiec przyjeżdżali do nas na miesiac na wymiane uczniowie, to gadaliśmy z kumplami z kilkoma arabusami, niemcami i żydami. Kiedy zeszliśmy na tematy 2wś, to najbardziej wkurwiali nas żydzi. Niemcowi było głupio że tak wyszło, arab miał wyjebane, ale ci co wyznawali judaizm to napierdalali "polskie obozy".
Czy arab wypierdoli ciebie na bruk z mieszkania? Nie. Ale żyd tak, w moim mieście i sąsiednim sporo było takich akcji. Nagle po tych 70latach zjawia się pejsaty z papierami z adwokatem i każe wypierdalać staruszkowi na bruk, co chronił żydowską rodzine przed gestapo.
Bongman, dlaczego my Polacy, którzy pomagamy ameryce, giną polscy żołnierze w tej bezsensownej zagranicznej wojnie, to nadal nie mamy wiz, a ci z izraela sobie jadą do usa kiedy chcą? Wytłumaczysz mi to, dlaczego tak jest? Nie. Nie dasz rady.
A to że słyszałeś w wiadomościach w TVN , że w Iraku lub w Afganie zginął polski żołnierz z ręki araba, to tak samo można porównać do śmierci niemca który zginął od kuli AK-owca. Jesteśmy tam okupantami, nieproszonymi gośćmi i tyle. Jak ktoś nadal twierdzi, że Polska musi brać udział w tej wojnie, to sry ale niech lepiej od razu wyskoczy przez okno. Dlaczego przyjęto dzielić, że ci to terroryści, a ci to partyzanci? Ach no tak, bo terroryści wysadzają w powietrze niewinnych ludzi.
Nie dawno na sadolu był opis akcji, w której polski partyzant wszedł do restauracji pełnej niemców w okupowanej (chyba to miasto) Warszawie, i zaczął strzelać jak Breivik. Cóż za szlachetny akt walki partyzanckiej.
Nie zrozum mnie źle, nie potępiam polskich partyzantów, każdy prawdziwy Polak ich szanuje za chęć do walki. Wątpie by w dzisiejszych czasach byśmy dali radę zrobić to samo co oni.
Ale dla niemców to oni byli terrorystami.
Bądźmy konsekwentni w nazewnictwie.
Nie bronie turbanogłowych, tylko wkurwiają mnie Bongman już twoje pełne żydowskiego(bo polaczkowatego nie, bo prawdziwy Polak zna historie i wie jacy są żydzi) jadu posty. Polak nienawidzi wszystkich po równo, a nie wybiórczo.
Skończ w końcu pisać jacy to arabowie są źli. W dupie byłeś, gówno widziałeś. Pewnie ich nie lubisz, bo ci kurwa arab zły sos dał do kebaba. Co post pierdolisz na temat arabów i bronisz żydów. I tak w kółko.
Mi nie przeszkadza że się tam wysadzają, zabijają, itd. Robią to u siebie. Tutaj jest Polska i nie widziałem takich rzeczy ze strony arabów.
Jedyne jako takie ostatnie spotkanie wojenne z arabami mieliśmy w XVII wieku i tak spuściliśmy im niezły wpierdol. Arabowie nie atakowali nas póki nie pomagaliśmy ich wrogom.
Ale żydów nikt nie chciał nigdy w europie. Jak skumali się, że w Polsce jest ta tolerancja religijna, to zaraz przylecieli z sąsiednich państw.
A to że arabowie spierdalają do innych krajów, to tak samo jak Polacy podczas IIwś-ich kraj jest okupowany, życie zagrożone, to uciekają, proste. Jakby się nie mieszaliśmy w ich sprawy, to by nadal siedzieli tam gdzie są.
Niestety mają pełne prawo do mieszkania w obcym państwie, tak samo jak Polacy.
Moja znajoma pojechała z polską wycieczką do Jerozolimy. Przewodnik na wstępie mówił, by nie przyznawać się do bycia Polakiem. Niestety, przy odprawie na lotnisku w drodze powrotnej, jedna Polka przyznała się, to ochrona lotniska wzięła ją na bok i zrobiła dość brutalną rewizje osobistą. Wróciła do wycieczki cała poszarpana.
Także jedź tam śmiało i paraduj w koszulce " I <3 Poland". Na pewno Bongman ciebie tam przywitają. Kamieniami. No chyba, że jednak masz te pejsy.
Mają araby tą swoją popierdoloną kulture. Od początku dziejów tam tak było, że zawsze rządził jakiś pojeb, który mówił do służby "ej ty! skocz przez okno" "-dzięki ci panie" i jeb wyskakiwał. Jakby im to nie pasowało to by to zmienili. Mieli tyle pierdolonych chociażby kilkanaście wieków, by to zmienić. Ale nie zmienili. Czyli im pasuje. Czyli na chuj się do nich wpierdalamy z butami.
I nagle po tych tysiącach lat, oczy zachodu i europy skierowały się na tą brudasolandie. Bo skumali się, że tam ropa. A po co mają płacić za rope, jak moga mieć za darmo. Arabowie nie ogarniają zasad demokracji, jak od początku istnienia tej hmm "rasy" rządził nimi jakiś przygłup. No i pod pretekstem zaprzestania rządów i by ochronić ludność tam "zachodni" wkroczyli. Jak dalej wierzysz w tą bajke to pozdro. To dlaczego zachodni nie interweniowali tam np w XIX wieku? By ochronić ludność? Czemu? Przecież od zawsze była tam taka zjebana kultura.
Co kraj to obyczaj.
Zamiast naprawiać własne podwórko pełne korupcji, układów, to gapisz się Bongman na arabów. Kurwa napraw tutaj system i potem interesuj się co oni robią na swoim kurwidołku.
Jak dla mnie lepiej by było od początku zostawić w spokoju ten cały burdel związany z arabami. Sami się by powybijali i byłby spokój.
A i na koniec.
Powtarzam,
nie bronie arabów, dla mnie niech żyją w tej brudasolandii, bo mamy w Polsce większe zmartwienia. Niech araby nawet i ruchają te kozy, gwałcą swoje dzieci,itd. Robili to od tysięcy lat, takie tam u nich obyczaje. Mnie to nie interesuje (1. zasada życia=miej wyjebane). Tylko Bongman mnie wkurwiasz swoimi postami. Co temat o arabach, niemcach, to wrzuca na nich, ale jak o żydach to jakby mu się matke krzywdziło.
Niemiec, arab, pedał, cygan= dla mnie to niech żyją jak najdalej na jakimś zadupiu. Ba, nawet i niech żyją bliżej, tylko żeby nie mieli kurwa pretensji,roszczeń, nie wpierdalali się do naszych spraw, nie szkodzili nam co żydzi teraz. Jak kogoś uraziłem swoją wypowiedzią(po za Bongmanem) to z góry przepraszam, było to niezamierzone.
A ty Bongman, po prostu najlepiej zostań przy pisaniu tych swoich żartów i nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz pojęcia.
p.s.
Po za tym z arabami są śmieszniejsze filmiki na sadolu niż z żydami.
p.s.2
Co do WTC. Oglądnij sobie kilka nagrań jak się wyburza wieżowce przy pomocy ładunków wybuchowych. Następnie porównaj z nagraniem zawalenia się wtc. Nie widać różnic.