Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha i myli łapki
Wirus rozjebany, padł ze śmiechu.
Nikt nie powiedzial ze wystarczy, ale na pewno zmniejszy szanse na roznoszenie sie wirusa wielokrotnie. Widac ze w swoim poscie opisales grupe Polaków do ktorej sam nalezysz.
A ja się cieszę, że nawet "prawdziwi Polacy" się zaczęli myć.
Nie jeżdzę MPK, ale w innych publicznych miejscach zapach Polaków mnie poraża.
Bynajmniej negatywnie
KURWA bynajmniej jest wzmocnieniem wyrazu NIE!
też się zaliczasz do tych "prawdziwych Polaków" co takich podstaw języka nie znają? rozumie że można mieć problemy z gramatyką czy ortografią ale jak się używa słów to chociaż że by wiedzieć co znaczą
też się zaliczasz do tych "prawdziwych Polaków" co takich podstaw języka nie znają? rozumie że można mieć problemy z gramatyką czy ortografią ale jak się używa słów to chociaż że by wiedzieć co znaczą
"RozumieM", "żeby" razem...
Jesteś takim samym zjebem jak osoba, którą cytowałeś.
Trzeba było napisać , chuj ci w dupę i vice versa
A ja się cieszę, że nawet "prawdziwi Polacy" się zaczęli myć.
Nie jeżdzę MPK, ale w innych publicznych miejscach zapach Polaków mnie poraża.
Bynajmniej negatywnie
Bynajmniej oznacza " w najnajmniejszym stopniu " więc..
To nie do konca tak... po prostu ogladam tv i jak slysze pierdolenie ze mycie rąk pomaga to mi sie chce smiac. Oczywiscie, ze lepiej myc niz nie myc, ale dajmy na to w takim autobusie wystarczy ze jeden kichnie chocby jechal sam i nie zatka otworow wentylacyjnych w czaszce i to wystarczy zeby rozniesc syfa na pol pojazdu. Na nastepnym przystanku wsiada babcia zadowolona ze zdezynfekowala reke przy wsiadaniu, lapie pozniej barierke lub cokolwiek innego a potem poprawia proteze bo mysle ze raczki sie swieca jak psu jajca... przynajmniej ja to tak widze, i prosze tu po mnie nie jezdzic
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów