18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Akcja właściwa od 1:40

"Do omawianego przypadku doszło w mieście Hebron mieszczącym się na terenie Autonomii Palestyńskiej. Jak donoszą źródła, dwóch Palestyńczyków w miniony czwartek (24 marca) zdecydowało się zaatakować oddział izraelskiej armii. W czasie akcji obaj napastnicy zostali odparci i obezwładnieni, a żaden z żołnierzy nie zginął. Sprawa zakończyłaby się na tym, gdyby nie fakt, że po uspokojeniu sytuacji jeden z żołnierzy zastrzelił z zimną krwią nieprzytomnego agresora, który leżał na ziemi. Jak widać na załączonym nagraniu, jego czyn nie oburzył znajdujących się wokół ludzi.

Dopiero po interwencji organizacji międzynarodowych zajmujących się prawami człowieka, które oskarżyły izraelską armię o zbrodnie wojenną i bezkarność, poinformowano, iż rozpoczęto w tej sprawie śledztwo, a mężczyźnie grozi więzienie."

Źródło
Zgłoś
eMJay8086 2016-03-28, 21:06 26
Czyż nie dobija się koni?

Koleś nie chodził -> znaczy miał coś z pęcinami -> nic by już nie było z niego...
Zgłoś
j................x 2016-03-28, 21:15 13
no i w europie też tak powinni robić z terrorystami, kule maczać w świńskiej krwi, problem terroryzmu od razu by się rozwiązał, a tak trafią sobie do więzienia gdzie będą agitować innych więźniów
Zgłoś
bleblebator1 2016-03-28, 21:22 2
jabolmax napisał/a:

no i w europie też tak powinni robić z terrorystami, kule maczać w świńskiej krwi, problem terroryzmu od razu by się rozwiązał, a tak trafią sobie do więzienia gdzie będą agitować innych więźniów

Zaraz szechter wraz ze swoją sforą rzuci się jak pies na sukę.
Ot, taka moralność kalego.
Żyd zastrzelić z zimną krwią - żyd być git
Zastrzelić terrorystę wspieranego przez żydów - być ble

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
~CanesPL 2016-03-28, 22:22 5
Śledztwo wykaże, że próbował ucieczki (0:24).
Zgłoś
Radysh 2016-03-29, 0:33 2
eMJay8086 napisał/a:

Czyż nie dobija się koni?

Koleś nie chodził -> znaczy miał coś z pęcinami -> nic by już nie było z niego...

Myślę, że się ochwacił.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
e................s 2016-03-29, 0:41 5
to nic że koleś walczy o swój kraj , to nic że oddaje za niego życie , bo skurwielom się podoba a żydzi dalej będą robić swoje
Zgłoś
P................M 2016-03-29, 0:47 9
A to gnida żydowska!!! Te pojeby robią to samo, albo nawet więcej, tego co Hitler w Europie!
Zgłoś
tracer301 2016-03-29, 2:14 2
"Omawiany przypadek", gdzie indziej czytałem "incydent". Gdyby to było w drugą stronę to słyszelibyśmy o bestialskim zabójstwie.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2016-03-29, 4:24 4
Zydki juz sie zaczely tlumaczyc, ze mogl miec pas szahida na sobie, bo bylo bardzo podejrzane, ze mial na sobie kurtke a bylo cieplo. Na filmie naliczylem 9 innych osob, ktore tez nosily kurtki i jakos nie bylo im "za cieplo".
Zgłoś
gówniaczek 2016-03-29, 4:40 3
A my tym kurwom mamy płacić za holokaust.

zwdzawada napisał/a:

jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..

Zgłoś
C................l 2016-03-29, 9:49 4
Zainteresowanym tematyką i ciekawym jak wyburza się domy z dziećmi w środku, blokuje karetki z rodzącymi kobietami czy strzela do dzieci, które siedzą na schodach i jedzą lody, polecam książkę "Wielka Hucpa" Normana Finkelsteina.
Zgłoś
.................n 2016-03-29, 10:21 12
A co za problem? Pole zabił swojego wroga. I tyle. Dla mnie szokujące jest to że w "nowoczesnej" Szwecji nastoletnich gwałciciel skazuje się na poprawczak a nie ma pracę w kamieniołomie, jak ròwnież to że belgijska policja bije kiboli zamiast zlikwidować muzułmańskie getta znajdujące się na obszarze całego kraju.
Zgłoś
m................0 2016-03-29, 10:51 4
@up Tylko że tam Palestyńczycy są u siebie a Izrael to okupant. W ogóle łączyć tematykę dzisiejszej sytuacji w Europie z tym co od lat wielu dzieje się w Palestynie to jakieś nieporozumienie.

2 Palestyńczyków zaatakowało oddział izraelskich żołnierzy...

kurwa bo jeszcze ktoś w to uwierzy...
Zgłoś
janlew 2016-03-29, 10:57 1
Jedni i drudzy są siebie są warci. Ziemie świętą najlepiej by było odzyskać, włączyć do cywilizowanego świata, i tyle.
Ale nie ma opcji, skoro do okoła pełno zdrajców cywilizacji, czerwonych, laickich koszerniaków i protestanckich heretyków.
Nawet papieża jakiegoś "swojaka" w dziczy znaleźli.
Prędzej chyba będziemy mieli meczet w Rzymie, niż krucjatę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów