📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jaki człowiek jest nie w temacie tych nowych celebrytów.
Z czego on jest znany bo ni chuja nie kojarzę go z niczego.
Swoją drogą ten dziennikarzyna, z koziej dupy, to wpatrzony w tego murzyna jak mohery w obrazek Jezusa na kapliczce przy drodze. Zakochał się chłopak.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Swoją drogą ten dziennikarzyna, z koziej dupy, to wpatrzony w tego murzyna jak mohery w obrazek Jezusa na kapliczce przy drodze. Zakochał się chłopak.
natemat.pl/171867,ostatnia-nadzieja-polakow-czarnoskory-izu-ugonoh-ma-...
-George Orwell
Cytat:
Jaki człowiek jest nie w temacie tych nowych celebrytów.
Z czego on jest znany bo ni ch*ja nie kojarzę go z niczego.
ostatnia nadzieja Polakow
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Po Olim najlepszy polski murzyn. Polski murzyn mimo, że z wierzchu jest czarny to w sercu biały.
Izu to bokser o ile się nie mylę.Ale przynajmniej nie robi afer jak ktoś go wyzywa czy chce mu dać w małpią gębę a kurwy z kodu to już by udawali że ktoś im ręce połamał
no i patrzcie. gdyby to bylo w liberalnym USA to czarny na bank by cos wspomnial o black live matters, rasizmie i obwinialby by bialych. tymczasem w rasistowskiej i ksenofobicznej Polsce, nasz polski czarny mowi ze nie mozna przeginac z tolerancja i ze debile sa wszedzie nie zaleznie od rasy - gdzie w Polsce ma moze 10.000 innych czarnych i troche wiecej azjatow, wiec tylko na bialych wypadalo by mu narzekac, a tu klops. Polska jednak taka zacofana nie jest, a patrzac na to co sie dzieje na zachodze to powiedzialbym bardziej ze jestesmy ostatnia ostoja normalnosci.
Tak bardzo czuje się Polakiem, że na wszelki wypadek ubiera się na biało.
Nie, nie mam nic do niego, bo jednak stara się wybielić
Nie każdy jest zły, bo jest czarny, jest Żydem, jest prawicowy, lewicowy.. itd.. tylko ślepi tego nie widzą.
Cytat:
Sportowiec jest czarnoskóry, to potomek nigeryjskich imigrantów. Jest jednak Polakiem z krwi i kości, co często podkreśla w wywiadach.
Tak bardzo czuje się Polakiem, że na wszelki wypadek ubiera się na biało.
Nie, nie mam nic do niego, bo jednak stara się wybielić
Nie każdy jest zły, bo jest czarny, jest Żydem, jest prawicowy, lewicowy.. itd.. tylko ślepi tego nie widzą.
Nie wiem czy ci zasrani "dziennikarze" zauważyli, ale Izu wręcz rzyga gdy słyszy po raz 1000x raz pytanie czy w Polsce jest rasizm. Co więcej lewaccy dziennikarze wychodzą na debili bo twierdzą, że w Polsce jest rasizm, a czarny Izu im odpowiada, że w Polsce jak wszędzie są różni ludzie i nie można oceniać narodu po postawie niektórych osób, oraz ogólne nastawienie ludzi do osób będących odmiennego koloru skóry jest tutaj raczej pozytywnie odbierane (rzeczywistość ma niewiele wspólnego z lożą szyderców sadola ).
B.T.W Najzabawniejsze jest to, że najgodniej reprezentującym nas bokserem w wadze ciężkiej (umiejętność władania polszczyzną i językiem obcym, umiejętności bokserskie, brak afer) jest murzyn
B.T.W Najzabawniejsze jest to, że najgodniej reprezentującym nas bokserem w wadze ciężkiej (umiejętność władania polszczyzną i językiem obcym, umiejętności bokserskie, brak afer) jest murzyn
Rozjebał mi światopogląd ! Nawet sympatyczny "Pan"
Właśnie. Największym problemem w murzynach nie jest kolor skóry tylko rozmiar mózgu, którym to dorównuje średnio inteligentnemu szympansowi (dla arabów powyższe zdanie też się to sprawdza, ba nawet w naszym społeczeństwie trafiają się takie czarne owce). W tym przypadku myślę że ten gościu nadaje się do życia w cywilizowanym świecie.
Gazeta.pl. Nie ma piwa.
Max. 250 znaków
nie zawsze tak będzie..
Velture napisał/a:
Najbardziej perspektywiczny Polski (podkreślam Polski bo ma w sobie więcej Polskości niż niejeden Polak, i od niejednego się lepiej wypowiada nie kalecząc języka polskiego ) bokser wagi ciężkiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów