Nieźle się ten chłopak ze Szczecina rozwija
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kazdy z Nowoczesnej chce mieć takiego tatę!
Ale mnie wkurwiają debile co widzą czarnego to krzyczą małpa ale nie daj boże okaże się że mówi po Polsku albo jest Polakiem albo ma obywatelstwo Polskie to już wielcy kibice powiem wam coś jesteście lemingi i nie hajducy ale popierdółki co to zazwyczaj głosują na platfusów i pisiorki.
Czarni są czarni nigdy ne będą ani Polakami ani Francuzami są murzynami coś się ostatnio spierdoliło i ludzie zaczęli ich uważać za normalnych ludzi ale to zwykła propaganda ale uważanie ich za etnicznych Polaków to już jest spierdolenie umysłowe.
Czarni są czarni nigdy ne będą ani Polakami ani Francuzami są murzynami coś się ostatnio spierdoliło i ludzie zaczęli ich uważać za normalnych ludzi ale to zwykła propaganda ale uważanie ich za etnicznych Polaków to już jest spierdolenie umysłowe.
@up Twoja wypowiedź nosi znamiona prymitywizmu, napisałeś coś tak bezdennie głupiego że aż nie wiem co odpowiedzieć.
Jakby przegrzebać twoje pochodzenie to pewnie znaleźlibyśmy parę ładnych kwiatków i wyszło by że nie jesteś Polakiem.
Spierdolenie umysłowe to krótka charakterystyka tego co napisałeś, chociaż mam wrażenie że częściowo piszesz pod sadolową publiczkę.
Jakby przegrzebać twoje pochodzenie to pewnie znaleźlibyśmy parę ładnych kwiatków i wyszło by że nie jesteś Polakiem.
Spierdolenie umysłowe to krótka charakterystyka tego co napisałeś, chociaż mam wrażenie że częściowo piszesz pod sadolową publiczkę.
Mitrus80 oczywiście że znajdą u mnie ślady tego że jestem Czechem Słowakiem Polakiem Ukraińcem Niemcem i tak dalej ale moje drzewo składa się z białych ludzi indoeuropejczyków którzy mieszkali w europie posługiwali się europejskimi językami nie jestem czarną małpą która tylko ze względu na to że ma ojca Polaka uważa się za polaka i co gorsza ma swoich fanów dla których uwaga "On jest biały" albo kibicują mu tylko dlatego że wychował się w Polsce albo przynajmniej raz tu był powiedział coś pozytywnego.
Dlaczego nie? Bo istenieje u nas coś takiego jak prawo krwii on może być pół Polakiem ale nigdy Polakiem nie będzie jest bękartem ze względu na to że jego Ojcu zachciało się żerznąc murzynkę.
Dlaczego nie? Bo istenieje u nas coś takiego jak prawo krwii on może być pół Polakiem ale nigdy Polakiem nie będzie jest bękartem ze względu na to że jego Ojcu zachciało się żerznąc murzynkę.
Maupajoke, i co w związku z tym?
mitrus80 napisał/a:
premium122 - może etnicznie nie jest Polakiem, ale jest polskim Nigeryjczykiem i bliżej mu do Polski niż do Nigerii bo tu się urodził i wychował. Co do jego decyzji że pojechał tam a nie został w Polsce to wyjaśniał w wywiadzie że tutaj jego progres został zablokowany a jego trener czy ktoś tam ma znajomości u siebie na Nowej Zelandii więc pojechali i nie zbijają bąków. W tej chwili najlepszy polski bokser.
Oj chlopie ja stwierdzam fakty a ty je interpretujesz co nie ma sensu.
100% polakiem on nie bedzie bo bialy sie nie zrobi.
Na naszym podworku mial problem z walkami z roznych powodow wiec pojechal tam gdzie sie dalo.
Obijanie kelnerow nie znaczy ze jest najlepszym Polskim bokserem.Na ta chwile zdecydowanie najlepszy to jest wg mnie fąfara.
@premium122 Fąfara powiadasz? Andrzej ma na nazwisko Fonfara, wytłumaczyłbym Ci na czym polega podział na kategorie wagowe, ale po Twojej wypowiedzi widzę że nie ma sensu. Jak to wcześniej ładnie napisali, plujesz się pod sadolową publiczkę chuja wiedząc o temacie
@up Akurat z sadolową publiczką odnosiłem się do bzdur kolegi Maupajoke, premium122 jest kulturalny w swoich wypowiedziach, po prostu nie zgadzam się z nimi a z tym nazwiskiem to pewnie tylko błąd klawiatury
@Maupajoke Gwoli ścisłości Izu nie ma polskich rodziców, ale ma na pewno więcej kultury i rozsądku niż ty dumny synu białoskórych indoeuropejczyków, z takimi poglądami daleko nie zajedziesz.
@Maupajoke Gwoli ścisłości Izu nie ma polskich rodziców, ale ma na pewno więcej kultury i rozsądku niż ty dumny synu białoskórych indoeuropejczyków, z takimi poglądami daleko nie zajedziesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów