Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a na poważnie słyszałem jego wypowiedź dla TV i mówi, że Polska to jego ojczyzna i mówi normalnie po polsku bo się tu od urodzenia wychował - taki brachu tyle, że ciemnoskóry.
To naprawdę materiał na mistrza, miałem nadzieję na Andriu, ale Izu ma szanse zostać mistrzem prawdziwej federacji w prawdziwej wadze ciężkiej
Rozumiem hejt na bambusów z getta co kradną co popadnie i żyją na socjalu, ale nie rozumiem hejtu na takie osoby jak Izu które coś sobą reprezentują. Wcale też nie imponuje mi to, że jest czarny i mówi po polsku, tylko to, że jest świetnym bokserem który walczy dumnie pod naszymi barwami i dobrym człowiekiem. Prawdziwy sadol lubi czarny humor ale też wie, że jeśli ktoś zasługuje na szacunek to go ma bez względu na kolor skóry czy religię (choć spropsować muslima to mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło )
Gość urodził się tutaj, mówi naszym językiem, utożsamia się z naszą kulturą i zachowuje się tak jak na Polaka przystało i podkreśla zawsze kim jest i gdzie jest jego ojczyzna! Izu walcząc z "orzełkiem na piersi" zawsze godnie reprezentował ten kraj i ma dużo większe zasługi dla tego kraju niż ty zjebie leśny i dla mnie on mimo koloru skóry jest prawdziwym Polakiem a ty nie!
Rozumiem hejt na bambusów z getta co kradną co popadnie i żyją na socjalu, ale nie rozumiem hejtu na takie osoby jak Izu które coś sobą reprezentują. Wcale też nie imponuje mi to, że jest czarny i mówi po polsku, tylko to, że jest świetnym bokserem który walczy dumnie pod naszymi barwami i dobrym człowiekiem. Prawdziwy sadol lubi czarny humor ale też wie, że jeśli ktoś zasługuje na szacunek to go ma bez względu na kolor skóry czy religię (choć spropsować muslima to mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło )
Ech sprawa rozbija sie o to ze bycie Polakiem to nie tylko jezyk,kultura,religia i wewnetrzne poczucie przynaleznosci.
to jednak takze grupa etniczna a ta jest biala.I jesli ma sie inny kolor skory to sie tego nie przeskoczy.
Zle mu tam nie zycze ale ze najebal kilku kolesi na antypodach to jeszcze nie znaczy ze z niego mistrz swiata bedzie.
Zwlaszcza ze jego przeciwnicy w nowej zelandii to bez wyjatku kelnerzy z bilansem w/l pol na pol albo 3/17.
Filmik efektowny bo obijal slabszych znacznie od siebie zawodnikow.Typowe nabijanie rekordu na statystach szeroko stosowane wsrod rodzimych bokserow.Jak dla mnie to nawet nie jest rywalizacja sportowa.
Ma 29 lat i boksuje od pieciu.W moim odczuciu szanse ma ale na pas typu interkontynentalny mistrz europy czy jakies inne nic nie znaczace trofeum.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów