Nikt z około 600 zatrudnionych pracowników na tym nie ucierpi, bo są oni dla firmy na pierwszym miejscu
money.pl/gospodarka/splonela-mu-fabryka-ale-nikogo-nie-zwolni-fala-kom...
Ta postawa wsparcia wymaga
Potwierdzam. kilka miesięcy temu dzwoniłem tam w sprawie pracy. Oferta kierowca CE. Pani powiedziała, że wszystko legal i nic pod stołem. Wszystko oskładkowane. Więc uczciwa firma.
Potwierdzam. kilka miesięcy temu dzwoniłem tam w sprawie pracy. Oferta kierowca CE. Pani powiedziała, że wszystko legal i nic pod stołem. Wszystko oskładkowane. Więc uczciwa firma.
A co miała ci przez telefon powiedzieć, że płacą pod stołem? W przeciwieństwie do ciebie ona myśli.
Są firmy gdzie prze telefon mówili, że podstawa na konto reszta do łapy. Jak kurwa nie znasz tematu, to się bucu nie wypowiadaj.
Tak, jasne buraku, w dzisiejszych czasach, ktoś zaryzykuje i będzie gadał takie rzeczy przez telefon aby sobie kontrolę ze skarbówki czy innej instytucji ściągnąć na łeb? Takie pierdolenie to możesz wciskać rodzicom.
Burak to cię zrobił cwelu.
A ciebie wysrał przecwelony ścierwojebie. Jak chcesz iść na bluzgi rodem z gimbazy proszę bardzo prymitywie.
Pierdol się, sam zacząłeś cwelu.
Są firmy gdzie prze telefon mówili, że podstawa na konto reszta do łapy. Jak kurwa nie znasz tematu, to się bucu nie wypowiadaj.