18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Ja nie chcę do wojska!
~Angel • 2019-08-23, 15:17
Może uda nam się jednak was przekonać.

wg źródła mężczyźni odmówili służby w syryjskiej armii

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Baro 2019-08-23, 21:30 1
Czyli jednak, wybór jest! Skoro można powiedzieć nie.
Zgłoś
jankar715 2019-08-23, 22:09 1
Lepsze niż taniec z gwiazdami...
Zgłoś
lolcat 2019-08-23, 23:01
Wyciszylem dzwiek i puscilem muzyczke z Benny Hilla,POEZJA
Zgłoś
Dzisiaj 2019-08-23, 23:05
gdyby ktos jeszcze zarzucil w tle : a ty tancz tan tancz, kiedy inni tancza....
Zgłoś
profi-rider 2019-08-24, 0:57
Tańcowały dwa Michały
Zgłoś
idejakprzecinak 2019-08-24, 1:16 3
otomin napisał/a:

Jebane pierdolone władcy. I do czego ten pierdolony świat zmierza. Wojna to rozwiązanie? Jebane pragnienie władzy. Ziemia tak w dupe dostała że mała bania a my chcemy jeszcze wojny. Człowiek najgorsze scierwo na tej pięknej ziemi. Już jest za późno na ratowanie świata i potrzeba restu świata jak kiedys. PS. Historie lubią się powtarzać

idź być eko gdzie indziej
Zgłoś
LOOFAH 2019-08-24, 5:15 1
~Velture napisał/a:

Czyli za odmowę walki w imię pedofila dostaje się pedalski wpierdol. Ależ to było pokojowe.

To trochę nie tak. Syryjska Armia czyli armia dyktatora Asada. Armia ta walczy z pokojowo protestującymi cywilami (szkolonymi przez USiA). Pokojowo protestujący cywile to pokłosie arabskiej wiosny ludów, czyli spontanicznych, nie związanych niczym ze sobą (poza niesamowitą organizacją w czasie, dolarami oraz amerykańską bronią) protestów, które obalały dyktatorów jednego po drugim. Dyktatorzy trzymali religijnych fanatyków za mordy, religijni fanatycy (vel. pokojowo protestujący cywile) po wyzwoleniu przedzierzgnęli się w podszyte dolarem szmaty ISIS.
Zarówno jedni jak i drudzy są religijni, tylko jedni nie są ślepymi fanatykami.
Jest to więc odmowa walki z najzacieklejszym fanklubem pedofila.
Zgłoś
MaVeR83663 2019-08-24, 9:32
Odmowili sluzby w armii syryjskiej, ale z dziwnego powodu sa torturowani przez armie YPG(Powszechne Siły Obrony/Kurdowie ). W dodatku na scianie jest flaga PKK, komunistyczna grupa zbrojna, ktora dokonała wielu atakow w Turcji przez wiele krajów zachodnich jest uznawana za organizację terrorystyczną. Myślę, ze zrodlo moze sie mylic, a oni tak na prawde nie chcą dolaczyc do Kurdow ewentualnie SDF (z nazwy Demokratyczne Sily Syryjskie). Goscie na nagraniu to za pewne Arabowie, ale nie wiem jakiego odlamu Islamu.
Zgłoś
Kat-men-Du 2019-08-24, 16:40
Super rekrutacja do woja u nas gimby były by zadowolone z takiego podporu.
Zgłoś
TB303 2019-08-24, 16:43 1
katoga64 napisał/a:

Super rekrutacja do woja u nas gimby były by zadowolone z takiego podporu.

Albo ludzie, którzy wolą się rozwijać niż tracić czas na jakieś durne wojsko
Zgłoś
HammerAmarth 2019-08-24, 18:42
Jakiej kurwa syryjskiej armii jak flaga na ścianie i ręce typa wskazuje na kurdów z PKK?

en.wikipedia.org/wiki/Kurdistan_Workers%27_Party

Wojna informacyjna w najlepsze a debile łykają jak trzeba.
Zgłoś
krathen 2019-08-24, 20:35
odmówili bo chcieli płynąć do niemczech po zasiłek
Zgłoś
qrwamac 2019-08-25, 16:56
Ale czy poszli do tego woja czy nie?
Zgłoś
lucilla 2019-08-27, 22:00
"odmówili bo chcieli płynąć do niemczech po zasiłek"
Albo odmówili, bo mają wywalone na cudze wojenki i nie chcą oddawać daremnie życia.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem