Najebany gościu próbuje przepłynąć staw w Złotym Potoku na jego szczęście dupę ratują mu motocykliści lub jak kto woli motopizdeczki
Najebany gościu próbuje przepłynąć staw w Złotym Potoku na jego szczęście dupę ratują mu motocykliści lub jak kto woli motopizdeczki
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do jednego i drugiego idioty napiszę tyle: mam nabytą poprzez praktykę podstawową wiedzę na temat ratownictwa i nigdy się nie ryzykuje zdrowia ani życia dla kogoś innego tak jak w tym wypadku jebiąc na główkę. I chuj wam w dupę za ignorancję!
Wprawdzie wyraziłbym to nieco dyplomatyczniej, ale kolega ma rację. Mogę to potwierdzić jako osoba ze sporym doświadczeniem.
do jednego i drugiego idioty napiszę tyle: mam nabytą poprzez praktykę podstawową wiedzę na temat ratownictwa i nigdy się nie ryzykuje zdrowia ani życia dla kogoś innego tak jak w tym wypadku jebiąc na główkę. I chuj wam w dupę za ignorancję!
Pięknie zaorałeś „specjalistów od wszystkiego”.
Twoje zdrowie.
Serio? Nie wierzę, że to co napisałeś to Twoja prawda. nie można być aż tak głupim więc zdradź mi w jakim celu? Brak mi słów.
Prawie wszyscy chleją.
No no najłatwiej krytykować. Ciekawe jakbyś ty zachował się w takiej sytuacji. A nie, sory. Dupska sprzed monitora nie ruszasz, małe prawdopodobieństwo
Pawlo884 ma rację! Facet nie zna wody to niech nie skaczę "na główkę" by wykreować efektowne ratowanie tylko niech wejdzie do wody ostrożnie bo jak by przyjebał o jakiś stary słup zaczepowy do łódek ukryty delikatnie pod wodą albo pozostałości po poprzednim pomoście albo jakąś zatopioną łódź albo o jakiś olbrzymi kamień albo o parasol który wczoraj zwiał wiatr z baru albo o kosz na śmieci który rano wrzuciły jakieś sebiksy do wody pijane to z gościa nic by nie zostało... a to się zdarza. Większość życia się wychowałem na Mazurach to wiem jak to wygląda...
...Uwielbiam skoki do wody ale tu trzeba się wykazywać M Ą D R O Ś C I Ą.... Osoby które umieją to robić dobrze, lubią to robić, tak się wychowały NIGDY BY TAK NIE SKOCZYŁY! Uratował człowieka ale przegiął z popisówą... Chyba że to miejscowy był.
do jednego i drugiego idioty napiszę tyle: mam nabytą poprzez praktykę podstawową wiedzę na temat ratownictwa i nigdy się nie ryzykuje zdrowia ani życia dla kogoś innego tak jak w tym wypadku jebiąc na główkę. I ch*j wam w dupę za ignorancję!
chuj ci w dupe cwelu ledwo 30 letni. kazdy frajer moze to sobie wyrobić
chuj ci w dupe cwelu ledwo 30 letni. kazdy frajer moze to sobie wyrobić
mówisz do mnie cwelu bo rucham ci starego?
Pięknie zaorałeś „specjalistów od wszystkiego”.
Twoje zdrowie.
Specjalistów od wszystkiego? Nie robiłem w ratownictwie i nie będę, ale jak mniemam tam ratownika nie było, a on gościa uratował.
Się kurwa specjaliści znaleźli: "Lepiej gościa nie ratować, niż ratować i skakać na główkę". Nawet mi was nie żal, półmózgi.
Specjalistów od wszystkiego? Nie robiłem w ratownictwie i nie będę, ale jak mniemam tam ratownika nie było, a on gościa uratował.
Się kurwa specjaliści znaleźli: "Lepiej gościa nie ratować, niż ratować i skakać na główkę". Nawet mi was nie żal, półmózgi.
Przeczytałeś co napisał Musashi_Miyamoto kilka postów wyżej? pod lustrem wody może być wszystko dlatego nie skacze się na główkę i tylko o to się rozchodzi w tej gówno burzy. Nie neguję samego faktu pomocy lecz formy. Niech skacze ale na nogi. Najwyżej złamie szkite, Jakoś może sobie poradzi. Za to ze złamanym karkiem o wiele ciężej się już pływa. I tym samym mimo szczerych chęci byłyby już dwie osoby do ratowania. Jeden wytrzeźwieje po kilku godzinach a drugi do końca życie będzie srał pod siebie.
Ty kłamczuszku zaniżyłeś sobie wiek na sadolu
Poród na ulicy odbierzesz kiedy rozwarcie szyjki macicy sięgnie 8cm, a dziecko będzie owiniete pępowiną, będzie to poród pośladkowy lub w czasie akcji porodowej zaklinuje się bark? Czy będziesz czekał na pogotowie albo władujesz taką kobietę do samochodu i zawieziesz do najbliższego szpitala z oddziałem położniczym/"porodówką"?
Poród na ulicy odbierzesz kiedy rozwarcie szyjki macicy sięgnie 8cm, a dziecko będzie owiniete pępowiną, będzie to poród pośladkowy lub w czasie akcji porodowej zaklinuje się bark? Czy będziesz czekał na pogotowie albo władujesz taką kobietę do samochodu i zawieziesz do najbliższego szpitala z oddziałem położniczym/"porodówką"?
niech sobie poszczekają... łap piwo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów