📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie pytajcie mnie dlaczego to zauważyłem ale ewidentnie koleś ma stringi
orisuniek napisał/a:
No dobra... nie było pytania.Nie pytajcie mnie dlaczego to zauważyłem ale ewidentnie koleś ma stringi
Starałeś się dopatrzeć klasycznego rowa, albo nawet gołej dupy
orisuniek napisał/a:
Nie pytajcie mnie dlaczego to zauważyłem ale ewidentnie koleś ma stringi
Koleś ma biały pasek od spodni, a ta niebieska kreska to nie stringi tylko to coś przez co sie przewleka pasek.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Geju.
wszystkozajete1234 napisał/a:
Koleś ma biały pasek od spodni, a ta niebieska kreska to nie stringi tylko to coś przez co sie przewleka pasek.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Geju.
Nie ANALizowałem tego tak dokładnie jak Ty
Tak jakos nad tym napisałem udostępnij polecam wciskac niby wygada na poczciwego normalnego krzyska jebnął fiflaka jak młody
To się dłużej buforuje, niż trwa -.-
Dies second
to jakis superbohater w ukryciu. Zapewne dzieki czapeczce nikt go nie potrafi rozpznac bo po jej zdjeciu zmienia sie nie do poznania. Czemu super hero ? Bo kurwa normalny czlowiek albo by sobie przynajmniej zlamal noge po takim pierdolnieciu w metalowa barierke, albo rozwalil glowe po takim jebnieciu o beton, w najlepszym razie chociaz
kurwa male zadrapanie a ten tutaj NIC. Szybko zalozyl czapeczke i znowu stal sie zwyklym lekko roztrzepanym czlowiekiem. Nawet nie musial sie otrzepac bo superboharerow kurz sie nie trzyma.
Kurwa wiecej szczescia jak rozumu....
kurwa male zadrapanie a ten tutaj NIC. Szybko zalozyl czapeczke i znowu stal sie zwyklym lekko roztrzepanym czlowiekiem. Nawet nie musial sie otrzepac bo superboharerow kurz sie nie trzyma.
Kurwa wiecej szczescia jak rozumu....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów