📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie pytajcie mnie dlaczego to zauważyłem ale ewidentnie koleś ma stringi
orisuniek napisał/a:
No dobra... nie było pytania.Nie pytajcie mnie dlaczego to zauważyłem ale ewidentnie koleś ma stringi
orisuniek napisał/a:
Starałeś się dopatrzeć klasycznego rowa, albo nawet gołej dupy
orisuniek napisał/a:
Koleś ma biały pasek od spodni, a ta niebieska kreska to nie stringi tylko to coś przez co sie przewleka pasek.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Geju.
wszystkozajete1234 napisał/a:
Koleś ma biały pasek od spodni, a ta niebieska kreska to nie stringi tylko to coś przez co sie przewleka pasek.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Geju.
Nie ANALizowałem tego tak dokładnie jak Ty
Tak jakos nad tym napisałem udostępnij polecam wciskac niby wygada na poczciwego normalnego krzyska jebnął fiflaka jak młody
to jakis superbohater w ukryciu. Zapewne dzieki czapeczce nikt go nie potrafi rozpznac bo po jej zdjeciu zmienia sie nie do poznania. Czemu super hero ? Bo kurwa normalny czlowiek albo by sobie przynajmniej zlamal noge po takim pierdolnieciu w metalowa barierke, albo rozwalil glowe po takim jebnieciu o beton, w najlepszym razie chociaz
kurwa male zadrapanie a ten tutaj NIC. Szybko zalozyl czapeczke i znowu stal sie zwyklym lekko roztrzepanym czlowiekiem. Nawet nie musial sie otrzepac bo superboharerow kurz sie nie trzyma.
Kurwa wiecej szczescia jak rozumu....
kurwa male zadrapanie a ten tutaj NIC. Szybko zalozyl czapeczke i znowu stal sie zwyklym lekko roztrzepanym czlowiekiem. Nawet nie musial sie otrzepac bo superboharerow kurz sie nie trzyma.
Kurwa wiecej szczescia jak rozumu....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów