18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
KaweX 2016-12-31, 12:19 64
lubie ten język
pizdzieeeec
Zgłoś
Bladess 2016-12-31, 14:31 2
co on kurwa niesie? Torczyk twoju mać?

Przez swój brak wiedzy, synu sięgasz dna.
Zgłoś
Corey_09 2016-12-31, 14:40 37
@up TORCIK balasie.

No i Chuj!
Zgłoś
luki211 2016-12-31, 15:13 12
rozśmieszył mnie ten filmik
Zgłoś
BrianGriffin 2016-12-31, 15:57
Zdrowa laska i jeszcze nikt nie skomentował?

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
jbone 2016-12-31, 16:07 16
Chciałbym życzyć kolegom sadolom udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku.Nie będę zakładał spamowego tematu dlatego napiszę tutaj.Bawcie się dobrze i filmy z sylwestrowego żygania, niekontrolowanego wybuchów petard (nie)mile widziane.Bezpiecznie .Pozdro.
Zgłoś
camelmc 2016-12-31, 19:38 3
Głos podobny do tego chudego z ani mru mru

Filmik mnie rozjebał - 17ty raz odtwarzam.
Zgłoś
voidinfinity 2017-01-01, 13:32 7
BrianGriffin napisał/a:

Zdrowa laska i jeszcze nikt nie skomentował?

Wjechałbym jej trabantem w żopu.

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
t................x 2017-01-01, 19:47
KaweX napisał/a:

lubie ten język
pizdzieeeec

To się kurwa ciesz zjebie pierdolony bo za niedługo będziesz mieć na każdym rogu kurwa ukraińców będziesz im mógł obciągać do woli.
Zgłoś
patoo 2017-01-01, 21:49
tihomax coś taki nerwowy- ukrainki Ci klientów odbierają ?
Zgłoś
UberPatriot 2017-01-01, 23:01 1
chuj w dupę, niech będzie i pięć milionów ukraińców. Nie każdy ukrainiec to banderowiec. Ja teraz studiuję, przynajmniej staram się być dobry. Może znajdę robotę później dobrą. W dupie mam, że ruscy przyjeżdżają tutaj i za mniejszy chajs zapierdalają. Od nas jeżdżą do ruskich i za mniejszy chajs kupują wódę, fajki i ropę. Wkurwia mnie, że polakom tak trudno żyć z kimś innym w jednym społeczeństwie, szczególnie że to nie kozojebcy i da rade się z nimi dogadać. Nawet jak oni mówią po rusku a ty po polsku to i tak idzie się zrozumieć. Tak to jest, że z jednego kraju ludzi napłynie, do innego spierdolą. Jakoś nikt nie rzuca gównem we wszystkich polaków którzy siedzą w wielkiej brytanii i robią to samo co ukraińcy tutaj. To już jest spoko. Jakbym miał nie chcieć żeby ludzie mający pokojowe zamiary siedzieli w tym samym kraju co ja to musiałbym wiedzieć, że ludzie ode mnie nie wyjeżdżają masowo za granicę. Spokój tam, bo żadna różnica.
Zgłoś
Mindfuck 2017-01-01, 23:14
pierdolisz, w górnictwie już w chuj stanowisk wyższych niż jebaka podziemny obsadzonych przez inż Iwanów. Polski inż podjeżdża mercedesem, Ukraiński jakimś padłem za 5k.
Zgłoś
UberPatriot 2017-01-02, 1:56
no to jaki chuj, jak siedzi w Polsce i się nie bucha do mieszkańców to niech siedzi, chuj mnie obchodzi ile zarabiają ruscy tutaj, mogą i zdychać z głodu ale jak są spokojni to nie mam zadnego problemu.
Zgłoś
1.Michal 2017-03-07, 13:42 5
A ty?

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów