18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~_Yarko_ 2021-10-15, 11:37 19
Teraz ma zakres widzenia jak kameleon.
Zgłoś
sothis 2021-10-15, 12:21 15
Ale jak on tego nie widział? Oczy, a przynajmniej jedno miał...
Kojarza mi się rowerzyści śmigający nocą po ścieżkach rowerowych z mega mocnymi 3 światłami. Jedno z przodu, jedno z tyłu a drugie to czołowa latarka ustawiona na tryb mrugania. No kurwa jak ja tych ludzi nie mogę. Po chuj im to?
Ja mimo już nie najlepszego wzroku jak jadę rowerem z oświetleniem dosłownie symbolicznym, to widzę jak jeż włazi na ścieżkę kilkadziesiąt metrów ode mnie. Po co im kurwa te światła jebiace innym po oczach i stroboskop na głowie? Jeszcze w dupe by sobie wsadzili latarkę do kompletu.

Eh, wkurwiłem się na samą myśl ilu takich jeździ po Warszawie nocą. Szkodniki kurwa mac.
Zgłoś
HermanVonSztolc 2021-10-15, 12:44 12
sothis napisał/a:

Ale jak on tego nie widział? Oczy, a przynajmniej jedno miał...
Kojarza mi się rowerzyści śmigający nocą po ścieżkach rowerowych z mega mocnymi 3 światłami. Jedno z przodu, jedno z tyłu a drugie to czołowa latarka ustawiona na tryb mrugania. No kurwa jak ja tych ludzi nie mogę. Po chuj im to?
Ja mimo już nie najlepszego wzroku jak jadę rowerem z oświetleniem dosłownie symbolicznym, to widzę jak jeż włazi na ścieżkę kilkadziesiąt metrów ode mnie. Po co im kurwa te światła jebiace innym po oczach i stroboskop na głowie? Jeszcze w dupe by sobie wsadzili latarkę do kompletu.
Eh, wkurwiłem się na samą myśl ilu takich jeździ po Warszawie nocą. Szkodniki kurwa mac.

No nie widzial bo patrzyl tym okiem na bok .XD
Zgłoś
voodoo_16 2021-10-15, 12:45 16
rozglada sie nieśmiało czy nikt nie widział jaką manianę odpierdolił
Zgłoś
JanJankowski 2021-10-15, 12:50 2
Zajebał raz a dobrze. Zuch
Zgłoś
radek225 2021-10-15, 13:06 1
Motocykliści są jak emo - problem który rozwiązuje się sam. W tym przypadku ucierpiała sama motopizda. Brawo.
Zgłoś
wSAD 2021-10-15, 13:29 1
Oczy na drogę!
Zgłoś
Jestembogiem_uswiadom 2021-10-15, 13:34
unreall napisał/a:

umarł ??

Eee nie sądzę. Włożą oko spowrotem i będzie legancko
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-10-15, 13:59 3
Jestembogiem_uswiadom napisał/a:

Eee nie sądzę. Włożą oko spowrotem i będzie legancko

Oczy wiście.
Zgłoś
~Angel 2021-10-15, 14:10
unreall napisał/a:

umarł ??

na śmierć

Zgłoś
~żułw 2021-10-15, 14:14
Jak miał to zauważyć jak te hińczyki mają małe szparki w okach do paczenia

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
Tryper 2021-10-15, 14:25
Baran z dostawczaka zapomniał zawiesić czerwonej szmaty na końcu ładunku.
Zgłoś
Pitteros88 2021-10-15, 14:34
Jedno oko na Maroko a drugie na Kaukaz
Zgłoś
Ralfeusz 2021-10-15, 14:41 1
Kłykcin_Kończysty napisał/a:

Baran z dostawczaka zapomniał zawiesić czerwonej szmaty na końcu ładunku.

Nie wygląda jakby brakło mu te kilkanaście cm drogi hamowania.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem