📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
może wody jej odeszły i nie wrócą
Wnioskuje że to jakaś niemra albo brytyjka na wakacjach all inn.
Oczywiście to jest pełna kultura, nie to co cebula z ciemnogrodu która klaszcze po wylądowaniu i za którą trzeba się wstydzić.
Oczywiście to jest pełna kultura, nie to co cebula z ciemnogrodu która klaszcze po wylądowaniu i za którą trzeba się wstydzić.
Podejrzewam,że to Anglia więc jej się nie dziwię.Tam kurwa wyjdziesz z pubu na fajkę na zewnątrz i wracasz, a tam kurwa nie ma piwa ani nic! Stolik wyczyszczony pod następnego klienta.Kłóciłem się kiedyś z taką jedną barmanką żeby oddawała mi ledwo zaczęte piwo ale powiedziała, że taki obowiązek mają bo chuj ją obchodzi czy klient wyszedł do domu czy na fajkę czy mu się słabo zrobiło. Kazała mi wypierdalać albo zamówić kolejne piwo.8 funtów poszło w pizdu
orisuniek napisał/a:
Podejrzewam,że to Anglia więc jej się nie dziwię.Tam kurwa wyjdziesz z pubu na fajkę na zewnątrz i wracasz, a tam kurwa nie ma piwa ani nic! Stolik wyczyszczony pod następnego klienta.Kłóciłem się kiedyś z taką jedną barmanką żeby oddawała mi ledwo zaczęte piwo ale powiedziała, że taki obowiązek mają bo chuj ją obchodzi czy klient wyszedł do domu czy na fajkę czy mu się słabo zrobiło. Kazała mi wypierdalać albo zamówić kolejne piwo.8 funtów poszło w pizdu
Przecież to normalne w lokalach, że jak nie ma nikogo przy stoliku, to się sprząta. Jakby było inaczej, to by mogli sobie czekać do białego rana, bo pół piwa stoi i może ktoś wróci. Poza tym kto normalny zostawia picie "samopas" i wychodzi?
up
może liczył, że ktoś mu coś wsypie?....
może liczył, że ktoś mu coś wsypie?....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów