Takie rzeczy na Ukrainie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trenuje do biegu na 800 metrów kobiet na kolejne Igrzyska.
Ja pierdolę, ale obrzydliwy pedał Fujjjjjjj
bardzo dziwne. Jak byłem ostatnio na Ukrainie to widziałem jak tępią wszelkiej maści odmieńców.
Dwóch Ukraińców spuściło wpierdol czterem chłopczykom w rurkach, a potem pogonili grupkę skośnookich za nagrywanie filmiku. A tu takiego pedała nikt nie znokautował
Dwóch Ukraińców spuściło wpierdol czterem chłopczykom w rurkach, a potem pogonili grupkę skośnookich za nagrywanie filmiku. A tu takiego pedała nikt nie znokautował
@up tyle tam wojska, to nikt się nie odważył
@vonciapaci
Ukraińskie wojsko raczej by nie zareagowało. Oni nie biją mężczyzn tylko bezbronne kobiety, dzieci i starców.
Ukraińskie wojsko raczej by nie zareagowało. Oni nie biją mężczyzn tylko bezbronne kobiety, dzieci i starców.
Przestałem wierzyć w "spontaniczne" pokazy świrusów.
Odkąd pojawiły się informacje ile miliardów od gości typu Soros szły na wszelkie organizacje promujące najdziksze pomysły (feminizm, homoseksualizm, kod, "mowa nienawiści" ...) - to zaczynam dostrzegać proporcje społeczeństwo/agenci_sprzedajne_ściery.
Kiedyś mnie dziwiło, że co widziałem jakiś wywiad na poważne tematy na ulicy w wawie to zawsze wśród gapiów był przynajmniej jeden"wariat" który a to popychał z tyłu tego co mówił, a to poza kamerą palec do ucha mu wkładał itp. Kiedyś poszedłem 100 metrów dalej za takim jednym, który natychmiast za rogiem ozdrowiał.
Na emeryturę przechodzą teraz najróżniejsi tajniacy i co jakiś czas się muszą pochwalić - no kurwa zatrzęsienie ( i lubią merce). Wszystkich da się rozpoznać po rzucającym się w oczy charakterze.
Wspieranie takich ruchów homosekaualnych, prowokacje, feministki - błyskawicznie rozkładają organizację kraju. Ale prowokacji nie zrobi pierwszy lepszy świr bo szybko dostanie po mordzie. Dostają za tą grubą kasę (grodzie?) i obstawę.
Odkąd pojawiły się informacje ile miliardów od gości typu Soros szły na wszelkie organizacje promujące najdziksze pomysły (feminizm, homoseksualizm, kod, "mowa nienawiści" ...) - to zaczynam dostrzegać proporcje społeczeństwo/agenci_sprzedajne_ściery.
Kiedyś mnie dziwiło, że co widziałem jakiś wywiad na poważne tematy na ulicy w wawie to zawsze wśród gapiów był przynajmniej jeden"wariat" który a to popychał z tyłu tego co mówił, a to poza kamerą palec do ucha mu wkładał itp. Kiedyś poszedłem 100 metrów dalej za takim jednym, który natychmiast za rogiem ozdrowiał.
Na emeryturę przechodzą teraz najróżniejsi tajniacy i co jakiś czas się muszą pochwalić - no kurwa zatrzęsienie ( i lubią merce). Wszystkich da się rozpoznać po rzucającym się w oczy charakterze.
Wspieranie takich ruchów homosekaualnych, prowokacje, feministki - błyskawicznie rozkładają organizację kraju. Ale prowokacji nie zrobi pierwszy lepszy świr bo szybko dostanie po mordzie. Dostają za tą grubą kasę (grodzie?) i obstawę.
Przecież to jest chore babsko... Wy sami jesteście pierdolonymi kryptopedałami jeśli wszędzie widzicie pedałów...
kurwa! brzydziłbym się wziąć do ręki mydła, zrobionego z tego ścierwa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów