Znając moje szczęście, gdybym poprosił złotą rybkę o to, żebym zarabiał miliony, to pewnie hiperinflacja znowu zawitałaby w Polsce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A na uja Ci zarabiać ? Od razu się o chajs prosi. I o dupy. O dupy zawsze.
I przed narodem niosą oświaty kaganiec;
A kiedy trzeba - na śmierć idą po kolei,
Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec...
@up co kurwa :| ?
Vinsix napisał/a:
A na uja Ci zarabiać ? Od razu się o chajs prosi. I o dupy. O dupy zawsze.
No tak chyba ze ktoś woli cipki
@Ogarnij133
Wytłumaczymy Ci to łopatologicznie. Masz jedno życzenie i tym życzeniem może być tona ryb, bądź wędka. Co wybierzesz? Tonę ryb która Ci się kiedyś skończy, czy wędkę, którą będziesz mógł zawsze na bieżąco łowić świeże rybki? ;>
Wytłumaczymy Ci to łopatologicznie. Masz jedno życzenie i tym życzeniem może być tona ryb, bądź wędka. Co wybierzesz? Tonę ryb która Ci się kiedyś skończy, czy wędkę, którą będziesz mógł zawsze na bieżąco łowić świeże rybki? ;>
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów